Bit će i gosti

Tomislav Bralić i klapa Intrade 13. veljače pjevaju za zaljubljene i slave 30 godina karijere

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tomislav Bralić i klapa Intrade velikim će koncertom u Spaladium Areni obilježiti 30 godina bogate karijere!

Tomislav Bralić i klapa Intrade će dan prije Valentinova, točnije 13. veljače ove godine, s početkom u 21 sat, velikim koncertom u Spaladium Areni obilježiti trideset godina svoga djelovanja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tomislav Bralić i Biserka Petrović - 1 evo i zbog koga Majka Dražena Petrovića prisjetila se posebnog trenutka: "Poslije tragedije ja ne pjevam, ali tada sam zapjevala"

'Ja sam izuzetno sretan što ćemo prvi put napraviti svoj ozbiljan koncert u Splitu. Imamo i više povoda za to, osim što je rođendanski povodom tridesete godišnjice, imamo novi album 'Cviće', a i Arena je tek otvorena pa je nekako sve lijepo. Uvijek postoji doza straha, ali sve je krenulo 2006. godine sa Splitskim festivalom kada nas je Split digao, pa kada se toga sjetim onda se više ne bojim', rekao je Tomislav Bralić koji se sa svojom klapom prvi odvažio nastupiti u velikom prostoru kao što su dvorane i arene.

Tomislav Bralić i klapa Intrade u predvečerje Dana zaljubljenih raznježit će Split

Kako najavljuju organizatori, produkcija će biti na razini zadatka, što znači da ni razglas ni svjetlosni efekti neće biti tipični za jedan klapski koncert. No s obzirom na njihove brojne glazbene suradnje, na konferenciji za novinare se očekivalo pitanje vezano za specijalne goste.

'Tedi Spalato će biti sigurno naš gost, on je ujedno i autor naše pjesme 'Cviće' po kojoj je naš novi album dobio naziv. Doris Dragović će biti 99%, a Oliver Dragojević neće tada biti u Splitu, tako da on ipak neće doći', iskreno će Bralić koji je najavio šaroliki repertoar koji će obuhvatiti sve njihove najveće hitove. Zadovoljstvo što su Tomislav Bralić i klapa Intrade za svoj rođendanski koncert odabrali baš Spaladium Arenu nije mogao skriti ni stečajni upravitelj arene Perica Mitrović.

'Očekujem da ćemo se svi na koncertu držati za ruke. Drago mi je da smo u ovako kratko vrijeme uspjeli organizirati ovaj koncert. Valentinovo će u Splitu biti puno ljepše uz Intrade. Ne vidim nijedan razlog zašto koncert ne bi bio uspješan', sigurno će Mitrović.

Ulaznice po cijeni od 60 do 110 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa, a 'online' ulaznice se mogu kupiti na www.croatia-tickets.hr. Bitno je istaknuti da su u prodaji 'lovers tickets' (dvije ulaznice po cijeni 140 kuna, a mjesta u VIP loži su po cijeni od 250 kuna po osobi). 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene