Slave 30 godina

Tomislav Bralić i klapa Intrade u predvečerje Dana zaljubljenih raznježit će Split

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Budući da je riječ o slavljeničkom koncertu, klapa Intrade će na pozornicu izvesti brojne goste s kojima je surađivala zadnja tri desetljeća.

Tomislav Bralić i klapa Intrade održat će 13. veljače u splitskoj Spaladium dvorani koncert kojima slavi 30 godina rada. U predvečerje Dana zaljubljenih splitska će publika s njima zapjevati brojne hitove među kojima su ‘Zora bila’, ‘Nisan te sriće’, ‘Ne damo te pismo naša’, ‘Zašto uvik pivan’, ‘Cviće’, ‘Croatio iz duše te ljubim’ i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tomislav Bralić i Biserka Petrović - 1 evo i zbog koga Majka Dražena Petrovića prisjetila se posebnog trenutka: "Poslije tragedije ja ne pjevam, ali tada sam zapjevala"

Tomislav Bralić i klapa Intrade raspjevali Karlovac!

Kao što je poznato, upravo su se Bralić i Intrade prvi usudili samostalno nastupiti u Areni Zagreb, 2011. godine. Prije samo mjesec dana tri su puta rasprodali dvoranu Lisinski, što bi mogla biti najbolja pozivnica za veliki koncert u Spaladiumu.

Teško je pronaći poznavatelja klapske pisme koji na spomen klapskog pjevanja neće odmah pomisliti na Tomislava Bralića i klapu Intrade, zajedno su opjevali najljepše stihove izvorne i komponirane dalmatinske pisme.

Ulaznice po cijeni od 60 do 110 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa, a online ulaznice na www.croatia-tickets.hr. Bitno je istaknuti da su u prodaji ‘lovers tickets’ (dvije ulaznice po cijeni 140 kuna, a mjesta u VIP loži su po cijeni od 250 kuna po osobi9. Ulaznice su u prodaji od četvrtka 15. siječnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene