Poznati rockeri

The Black Keysi dolaze u Zagreb - žestoka svirka na INmusicu 2014!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su nedavno potvrđeni sjajni Pixiesi kao jedni od headlinera nadolazećeg INmusica 2014., stiže i sljedeća velika najava - The Black Keys stižu u Zagreb!

The Black Keys - višestruki su nagrađivani rockeri, dobitnici Grammyja te jedni od glavnih izvođača devetog po redu INmusic festivalu!

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Početkom 21. stoljeća Patrick Darney i Dan Auerbach iznenadili su glazboljupce diljem svijeta uzbudljivom mješavinom bluesa, countrya, soula, boogiea i rock'n'rolla. Dvojica prijatelja poznaju se još od ranog djetinjstva, a 1997. godine odlučili su početi stvarati glazbu zajedno. Ne radi slave, ne radi novaca, nego radi muzike. Radi toga su i dan danas dvojac, a ne prošireni tročlani ili četveročlani sastav iako na koncertima uz njih sviraju prateći glazbenici. U podrumu Patrickova oca je tako 1997. godine počelo njihovo glazbeno putovanje.

Božićni koncert 'Želim život' u petak 20. prosinca

Nakon albuma "Magic Potion" pod producentskom palicom Danger Mousea, uslijedio je šesti album naziva "Brothers" koji je, blago rečeno, eksplodirao. Doživio je neviđen uspjeh na glazbenim ljestvicama i zaslužio je čak tri Grammy nagrade. Black Keysi ne prestaju raditi i već 2011. izlazi "El Camino", nakon čega slijede prvi stadionski nastupi u karijeri ovog dvojca. Album "El Camino" i hit singl "Lonely Boy" s istog albuma nagrađeni su sa sa čak tri Grammy nagrade s istog albuma nagrađeni su sa sa čak tri Grammy nagrade.

lack Keysi su glazbeno obilježili početak 21. stoljeća i njihov nastup na INmusicu sigurno će se upisati u glazbenu povijest Zagreba i Hrvatske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene