Novi hit

VIDEO Minea se veseli Božiću pred vratima: 'Svoje srce ću darovati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tamburaški sastav Prijatelji i Minea predstavljaju novi singl 'Božić je pred vratima'!

Tamburaški sastav Prijatelji i Mineau predblagdansko vrijeme predstavljaju novu pjesmu 'Božić je pred vratima'. Istodobno je u Đakovu snimljen i prateći video spot koji dočarava Božić u krugu obitelji i prijatelja.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP Sva u biserima Minea razotkrila malo više nego što smo od nje navikli, a evo što je na njoj ukralo svu pažnju!

Tekst pjesme 'Božić je pred vratima' u izdanju Hit Recordsa potpisuje Uršula Tolj, glazbu Marko Tomasović, a aranžman Ante Gelo, Zvjezdan Marjanović, Krunoslav Dražić i Dario Hleb. Redatelj spota je Mario Šulina iz studija Produkcija Nova.

Petkom s Petkom: Minea iznenadila plesnu skupinu i zaplesala 'Vrapce i komarce'

Minea kao Ruslana oduševila u 7. epozodi showa Tvoje lice zvuči poznato

Svakom je autoru, pa i izvođaču, izazov napraviti božićnu pjesmu. Ima ih toliko, a sve ih volimo jer je Božić ipak poseban blagdan, okupan ljubavlju. Iako je godinama željela snimiti božićnu pjesmu, Minei se ta želja ostvarila tek nedavno na poziv Prijatelja.

'Već na prvo slušanje pjesme, kao ženski smo glas u duetu vidjeli jedino Mineu. Drago nam je da se i njoj ideja svidjela i da smo zajedno snimili pjesmu kojom svima želimo dodatno uljepšati vrijeme na kraju godine', kazao je pjevač Prijatelja, Jasenko Ivanetić.

'U meni je proradila slavonska krv. Naime, mama mi je Slavonka i posebnu emociju gajim prema tamburi i tamburašima. Najbolje su tamburaške zabave, a da je s tamburašima sjajno surađivati, pokazali su i Prijatelji na snimanju spota za našu božićnu pjesmu. Dečki su bili iznimno dragi. Držali su me kao kap vode na dlanu', kazala je Minea. Zvijezda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pritom je otkrila da voli u dobrom društvu zapjevati poznate tamburaške pjesme.

Zadovoljstvo novim singlom istaknula je i autorica teksta Uršula Tolj: 'Jako sam sretna što se moja suradnja s Prijateljima nastavlja, a nastavlja se i ona s Mineom jer sam se još prije desetak godina pojavila kao autorica na njezinom albumu 'Sve u četiri oka'.'

Za potrebe snimanja spota za pjesmu 'Božić je pred vratima' prvo je božićno drvce ove godine u Đakovu okićeno u jednom privatnom stanu.

'Druženje s Prijateljima u Slavoniji donijelo mi je prve asocijacije na Božić. Među njima su prvi snijeg, toplina u kući, miris bora, zamatanje darova, brat i ja...', otkrila je Minea te dodala božićnu i novogodišnju čestitku: 'Svima želim zdravlje, veselje i ljubav!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene