PRIJAVI SE I TI

TRI DANA POTRAGE ZA TALENTIMA

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Produkcijski tim Supertalenta nakon uspješno odrađenih javnih audicija u Splitu i Rijeci, ovog vikenda priprema se za trodnevnu audiciju u zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Mnoštvo talenata stat će na daske pred četveročlani žiri Mislava Čavajdu, Martinu Tomčić, Danijelu Martinović i Maria Petrekovića i pokazati zašto bi baš oni sa svojim talentom trebali biti izabrani u sljedeći krug natjecanja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

Do sada samo vidjeli brojne pjevače, plesače, glumce, imitatore, pantomimičare kao i neke posve neobične talente, a hoće li audicija u Zagrebu iznjedriti još nešto neviđeno što će žiri ostaviti bez daha, tek nam ostaje za vidjeti.

Osim natjecatelja koji će pristupiti audicijama, brojni navijači također su pozvani u zagrebački Kerempuh, te svi koji žele podržati talente, nasmijati se zabaviti i iznenaditi te doživjeti pravu akciju na snimanju popularnog showa svoje besplatne ulaznice mogu rezervirati već danas na broj telefona 099/2572-474 ili na supertalent@novatv.hr. Svi zainteresirani talente mogu pratiti na društvenim mrežama putem #SupertalentHR jer sve zanimljivosti o showu donose službene stranice showa na Facebooku i Instagramu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene