Stroga nije

Hoće li prva zaplakati? DANIJELA otkrila koliko je emotivna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članica žirija Supertalenta posve je iskreno odgovarala na pitanja. Svjesna je da sudjeluje u projektu gdje su prisutne i suze i smijeh.

Splitska pjevačica Danijela Martinović nova je članica žirija mega popularnog projekta koji se s nestrpljenjem očekuje. Pitamo se kakva će biti članica žirija? - Vodit ću se definitivno trenutnom situacijom i onim što ću vidjeti. Konstruktivnost svakako DA i neću se libiti reći NE ako to stvarno tako mislim. Sve ostalo bila bi laž. Ponekad je najvažnija stavka u životu čuti NE. U toj riječi krije se mnogo mogućnosti za rast i napredovanje. Ključnu stavku odigrat će karakter pojedinca. Stroga nisam po prirodi tako da to odmah isključujemo. – kazala je Danijela koja će uzeti u obzir da je i ona prolazila kroz tremu i da je svaki početak uvijek težak.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

Ovo je definitivno projekt gdje se mogu vidjeti i smijeh i suze. Danijela ne odbija mogućnost da se upravo ona rasplače. - Uh tu sam jako osjetljiva. Rasplakati me može, naravno emocija koju tog trenutka doživim zbog nekoga ili nečega, nešto što će me pomaknuti s mjesta, a iskreno se nadam da će toga biti jako puno u Supertalentu. – otkriva Danijela koja priznaje da bi joj danas bilo teško stati ispred žirija. - Danas su definitivno druga vremena. Ja sam samo jednom stala pred žiri i to kada sam pjevala na 'Prvom pljesku'. Sve ostalo život je donio na moju cestu. – kazala je pjevačica i članica žirija.

Danijelu su za sada oduševili plesači, ali s nestrpljenjem očekuje brojne akrobacije, mađioničarske trikove i brojne neobične talente. Najviše je veseli što je u Supertalentu sve originalno, neobično, posebno i hrabro.

Na radost brojnih fanova 28. će veljače samostalnim koncertom u Lisinskom, zanimljivom koncepcijom i vrhunskom produkcijom iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncert će biti presjek dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin, pjesama koje Danijela dugo nije izvodila, pa sve do posljednjih hitova.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene