443102
443102
443102
443102
443102

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić spremni su za koncert u Šibeniku

  • , 12.07.2016., 15:08
  • Autor:
  • komentara

Rade Šerbedžija na koncert dolazi sa Brijuna, dok Miroslav Tadić prekida svoj godišnji na otoku Prviću

 
 
 
 
Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić (Foto: PR)
Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić (Foto: PR)

Rade Šerbedžija uoči nastupa na 19. Večerima dalmatinske šansone, sutrašnjim koncertom na Tvrđavi Sv. Mihovila počinje druženje sa Šibenčanima.

Sve je spremno za izniman koncertni događaj; u srijedu, 13.7. Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić zasvirat će Šibenčanima nakon četverogodišnje pauze. Poseban je to događaj čak i za umjetnika poput Rade, koji u svom pretrpanom rasporedu, između priprema predstava na Brijunima sa kazalištem Ulysses, nalazi vremena za još jednu svoju ljubav, i to onu glazbenu.

Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić (Foto: PR)

Osim što su mu koncerti, kako je sam objasnio, jedina poveznica sa njegovom publikom, ovaj sutrašnji, pred šibenskom publikom, poseban je izazov. Svestrani je glumac, pjesnik i pjevač priznao da ima tremu jer u rodnom gradu Arsena Dedića izvodi neke njegove pjesme, dok je Miroslav Tadić istaknuo svoju povezanost sa gradom Šibenikom, kao i veselje nastupa pred izuzetnom publikom koju taj grad ima.

Rade Šerbedžija na koncert dolazi sa Brijuna, dok Miroslav Tadić prekida svoj godišnji na otoku Prviću, a obojica se uistinu raduju susretu sa Šibenčanima i njihovim gostima.
Sve je spremno za sutrašnju čarobnu večer, na predivnoj tvrđavi, ispod vedrog šibenskog neba.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se