Nogometna groznica

Predstavljen projekt Festival nogometa bundek 2014.

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Projekt Festival nogometa Bundek 2014. uz gradonačelnika Milana Bandića i savjetnika brazilnog veleposlanika u HR Davida Sileviru da Motu podržao je i proslavljeni hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević

Zagrebački Bundek ugostio je danas zanimljivu novinarsku konferenciju na kojoj je glavna tema bilo Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, ali i predstavljanje velikog projekta Festival nogometa Bundek 2014.

Pogledaj i ovo PR BSH Island Veliki hrvatski festival BSH Island na našu obalu dovodi najveće zvijezde današnjice

U lijepo uređenom navijačkom šatoru, koji će biti i centralno mjesto događanja Festivala nogometa kao gosti konferencije govorili su gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, glavna organizatorica događanja Lana Klingor Mihić, izaslanik Brazilske ambasade i savjetnik veleposlanika, David Sileviera da Mota, te predstavnici sponzora ovog lijepog projekta.

Festival nogometa Bundek 2014. uistinu će biti mjesto na kojem će svi zaljubljenici u nogomet doći na svoje, pa će tako uz obavezno praćenje utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije svi posjetitelji imati priliku zaigrati i mali nogomet na umjetnoj travi, uživati u zabavnom programu i koncertima velikih hrvatskih glazbenih zvijezda te sudjelovati u nagradnim igrama pokrovitelja Festivala.

Vodeći računa o svima, Festival nogometa odlučio se i na lijepu suradnju s udrugom Hrvatska liga protiv raka te će se tijekom trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva na za to posebno pripremljenim punktovima prodavati naljepnice za tijelo s hrvatskim obilježjima. Dio sredstava od prodaje biti će doniran udruzi za provođenje njihovih hvale vrijednih programa u sprečavanju ove opake bolesti.

Konferenciju za novinare započela je organizatorica Festivala Nogometa Bundek 2014, Lana Klingor Mihić, istaknuvši ‘više od 8 mjeseci rada je iza nas i ponosna sam što vam danas predstavljamo ovaj projekt. Zahvaljujem svima onima koji su prepoznali njegov potencijal i dali mu podršku, prvenstveno Gradu Zagrebu i gradonačelniku Bandiću ali i Veleposlanstvu Brazila uz čiju smo pomoć realizirali izložbu fotografija 12 stadiona domaćina SP-a, kao i svim sponzorima, Karlovačkoj pivovari, Pepsi Hrvatska, Volkswagen Hrvatska i Jadrankom osiguranju.’

Mate Mišo Kovač i Ivana Kovač na Festivalu nogometa!

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisutnima je jasno dao do znanja da je odmah prepoznao veličinu i kvalitetu projekta kojeg su organizatori smjestili na prekrasni Bundek, zbog čega je Grad ponosno stao iza projekta pruživši mu svu potporu. Pozvao je sve zagrepčane i zagrepčanke da na prekrasnom Bundeku uživaju u dobroj atmosferi i tako podrže Hrvatsku nogometnu reprezentaciju te da narednih mjeec dana uistinu žive nogomet.

Uz gradonačelnika Bandića, pročelnika za obrazovanje, kulturu i sport Ivicu Lovrića, Festival nogometa 2014. došao je podržati i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević izjavivši “Bundek je najljepše mjesto u Europi i kao takvo je idealno mjesto za podršku Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Zahvalan sam ovoj lijepo mladoj dami Lani Klingor Mihić što je sve ovo organizirala i obećajem da ću osobno doći ovdje navijati za Hrvatsku i siguran sam u pobjedu naše reprezentacije.”

Uz njihovu podršku, niz lijepih događanja i humanitarnu notu, Festival nogometa Bundek 2014. nameće se kao vodeća navijačka destinacija u gradu u kojem će se nogomet živjeti od 12.06. do 13.07. iz sata u sat, minute u minutu sa željom za što boljim plasmanom Hrvatske nogometne reprezentacije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene