Kreće ludilo

Zagrebački Bundek pretvara se u pravu nogometnu oazu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebačko jezero Bundek od 12.6. pretvara se u pravu nogometnu oazu.

Festival nogometa Bundek 2014 naziv je velike sportsko – glazbene manifestacije koja će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i uz veliku podršku gradonačelnika Milana Bandića, od 12.6. do 13.7.2014. godine održati na zagrebačkom jezeru Bundek. Bit će to jedinstvena prilika svim Zagrepčanima, turistima i ljubiteljima nogometa da uživaju u odličnoj zabavi i sjajnim koncertima.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije im loše Medalju svoje reprezentacije proslavio u naručju nove djevojke

U sklopu Festivala nogometa nalazit će se nogometno igralište od umjetne trave dimenzija 24x12m s tribinama za više od 300 gledatelja, na kojem će se svakodnevno odvijati besplatna mala škola nogometa te nogometni turniri za odrasle s atraktivnim i zanimljivim nagradama za najbolje momčadi.

Nives snimila navijačku pjesmu za sve WAG-sice: 'Odvedi me u Brazil'

Uz nogometni turnir i školu nogometa organizatori su pripremili i puno drugih iznenađenja i igara koji će sigurno zainteresirati sve poklonike malonogometnih pravila. Prijave za besplatnu školu nogometa za djecu od 6 do 14 godina primaju se na mail prijava@festivalnogometa.com.

U VIP šatoru će se prikazivati izložba fotografija koje prikazuju 12 brazilskih stadiona na kojima će se igrati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva.

Za glazbeni dio festivala zadužena su provjerena imena hrvatske glazbene scene i velike pjevačke zvijezde, pa će Festival 12.6.2014. u 20 sati velikim koncertom otvoriti Mate Mišo Kovač, 18.6.2014. nastupit će Miroslav Škoro i prijatelji, dok će 23.6. 2014. koncert održati miljenici zagrebačke publike, Prljavo kazalište. Ovi koncerti i brojni drugi sadržaji, jamče odličan provod i nezaboravnu atmosferu na Festivalu nogometa i najbolja su pozivnica za Bundek. .

Uz sportski, zabavni i natjecateljski karakter, Festival nogometa pokazat će i dozu humanosti. Naime, u sklopu Festivala prodavat će se navijačke naljepnice za lice i tijelo, a dio sredstava namijenjen je Hrvatskoj ligi protiv raka i skupljanju sredstava za pomoć udruzi koja svakodnevno brine o tisućama oboljelih pacijenata. Povodom toga organizirat će se i nogometna utakmica žena, dama, djevojaka iz javnog života Hrvatske, koje će svojim primjerom i nogometnim znanjem podržati ovaj humanitarni projekt i dati podršku Hrvatskoj ligi protiv raka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene