Ultra Europe

VIDEO koji ne želite propustiti - Oborit će rekorde!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prošlogodišnji Ultra Europe After Movie oborio je sve rekorde sa više 2 milijuna pregleda, a za ovogodišnji video ljestvica je postavljena još više...

Hardwell, Armin Van Buuren, David Guetta, Tiësto, Afrojack ,Carl Cox, Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Laidback Luke, Martin Garrix, Nicky Romero te W&W samo su neka od imena koja su ove godine svoja veličanstvena glazbena umijeća pokazali pod jednim imenom - ULTRA Europe 2014.

Bila su to četiri veličanstvena dana u Splitu i Hvaru, preko 150 tisuća ljudi iz 125 različitih zemalja te više od 100 sati najkvalitetnijeg  glazbenog iskustva više su nego dovoljan razlog da Ultra  Europe 2014 After Movie postane jedan od najiščekivanijih videa za sve one koji su osjetili i bili dijelom jedinstvene atmosfere. Izrada ovog spekatkularnog videa povjerena je međunarodnim ekspertima u ovom području te je uloženo više od 80 tisuća eura na snimanje i produkciju kako bi se što vjernije prikazale sve ljepote Jadranskog mora i 15 atraktivnih lokacija snimljenih po cijeloj Dalmaciji.

Partijaneri iz cijelog svijeta za vrijeme Ultra Europe festivala donijeli zaradu od oko oko 300 milijuna kuna!

Otkrivajući same pripreme za festival, 18 HD kamera snimile su više od 80 sati kadrova bajkovitog krajolika hrvatskih plaža koje su već privukle svu svjetsku pažnju te nas nostalgično podsjećaju na trenutke u kojima je jedino glazba dominirala.

Tisuće mladih iz svih krajeva svijeta svjedočilo je nezaboravnom festivalskom duhu Ultre Europe dok su poznata imena DJ scene još jednom potvrdili kako je upravo ovaj festival njihovo ultimativno iskustvo kojem se uvijek iznova vraćaju. Ultra Europe After Movie na najbolji mogući način potvrđuje još jednom da je Hrvatska top destinacija ne samo za odmor nego i za sve one koji su željni vrhunskog  festivalskog doživljaja i nezaboravne zabave.

Hrvatska, Dalmacija, Split i Hvar prošle su godine obilježili svjetsku glazbenu scenu festivalom koji je zadovoljio baš svačije apetite.

Upravo ovaj video savršeno obuhvaća sve što Ultra Europe može ponuditi, iskustvo koje odiše ljepotama krajolika, neobuzdanost slobode koju dijelite sa stotinama tisuća posjetitelja i s kojima dišete kao jedno dok ste uhvaćeni u dekadenciju glazbene privilegije koju vam pružaju najbolji od najboljih svijeta elektronske glazbe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene