Splićani trljaju ruke

Partijaneri Ultra Europe festivala donijeli zaradu od oko oko 300 milijuna kuna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tisuće partijanera iz 125 zemalja tijekom protekla tri dana uživale su u ovom vrhunskom spektaklu.

Svi oni željni zabave zauzeli su Split. Samo sinoć je registrirano 15.880 gostiju, ostalo je slobodno samo 120 registriranih kreveta. U gradu zadovoljno trljaju ruke, a ukupna zarada od sva tri dana procjenjuje se na oko 300 milijuna kuna (što uključuje i karte, smještaj, hranu, prijevoz i sve dodatne sadržaje koji su se naplaćivali).

Pogledaj i ovo showbuzz Party na moru Afrojack, Diplo i Dillon Francis će rasplesati svjetsku party elitu u Hvaru na Ultra Beachu

Što domaći misle o trodnevnom ludilu u Splitu? Pogledajte!

'Procjene organizatora su da je ukupni promet vezan za ovu Ultru negdje oko 45-50 milijuna eura, Mi smo zadovoljni, građani su očito isto nešto zaradili', rekao je Ivo Baldasar, gradonačelnik Splita.

Unatoč zaradi, Splićani oko ultre i dalje podijeljeni. No, Ultra ima i svoju drugu stranu. Pune ruke posla imala je hitna pomoć. U posljednja tri dana intervenirali su čak 200 puta. Ništa manje posla ni za policiju. Ukupno je privedeno 197 osoba. Najviše, čak 175, zbog zlouporabe droga.

Ipak, većini će ovogodišnje izdanje festivala ostati u dobrom sjećanju. A za one najizdržljivije završnica je sutra na Hvaru gdje će se održati beach party.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene