Prava senzacija

Pogledajte ovo uživo - nećete požaliti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nivesina senzacija 'Karanfili' stiže u Vodice.

Raspjevani autobus Nives Celzijus i tamburaškog sastava Petica krenuo je u petak rano ujutro iz Zagreba prema Vodicama.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Na CMC festivalu izvest ce novi senzacionalni ljetni hit 'Karanfili' koji je u samo dva tjedna poharao domaći, ali i regionalni eter. Vesela i vedra melodija uz upečatljiv tekst "kara, kara, karanfili, to se tebi draga mili; kita, kita, kita cvijeća, to je bolja što je veća" malo koga će ostaviti ravnodušnim. 

A festivalski nastup uz etno plesače iz Starog Duda, seoskog imanja nedaleko Zagreba, tek je jedna u nizu Nivesinih aktivnosti kojima će se predstaviti u Vodicama.Večeras je za svoje brojne poklonike i medije pripremila gala večeru i jos jednu senzacionalnu promociju u svom tradicionalnom provokativnom stilu.

Zavodljiva Nives pokazala kako ispod majice ne nosi - NIŠTA!

Ako u Vodicama slučajno sretnete Nives i njezinu veselu pratnju, nemojte se iznenaditi i ako na gradskoj plaži usred bijelog dana naprave pravi zabavni show.

'Mi svi zajedno idemo na CMC festival promovirati pjesmu, a naravno i dobro se provesti. Što nas je više, to bolje. Što je više cvijecć u kiti, to je ona bolja. Što je više ljudi u društvu, to je fešta bolja', poručila je dobro raspoložena Nives svojim brojnim fanovima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene