Spot je vani

Zavodljiva Nives pokazala kako ispod majice ne nosi - NIŠTA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Potpuno u stilu Nives Celzijus - spot za njezinu najnoviju pjesmu odiše seksualnošću na svakom koraku.

Najveća ovogodišnja ljetna senzacija dobila je i svoje video izdanje. Nives Celzijus i tamburaški sastav Petica objavili su svoj novi zajednički video spot za pjesmu 'Karanfili'.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 4 primila se alata Samo Nives Celzijus može ovako izgledati dok radi teški fizički posao, a pokazala je i da je prava majstorica: ''Svaka čast, ovo ne viđamo svaki dan!''

Vesela i vedra pjesma upečatljivog refrena već je dobila svoje brojne poklonike u radijskom eteru cijelog Balkana, a to je, kaže Nives Celzijus, dodatni razlog da se na festivalskoj pozornici na CMC festivalu u Vodicama svi zajedno itekako potrude ove subote.

NIVES U JEDANAESTERCU Naši dečki otvaraju Svjetsko prvenstvo, a mi cure otvaramo butelje i grudnjake

'Već puna dva tjedna uvježbavamo koreografiju s etno plesačima iz Starog Duda, seoskog imanja 50-tak kilometara udaljenog od Zagreba. Svaka proba nam je novi doživljaj i uvjerena sam, dapače, obećajem da ćemo publici priuštiti jedan dosad neviđeni spektakl. Tamburaši iz Petice su naprosto sjajni i sad mi je žao što i prije nismo surađivali jer takvu energiju dugo nisam doživjela. Sviraju bogovski. Nastup na CMC festivalu moj je novi glazbeni početak jer sam odlučila maksimalno se posvetiti pjevanju i nastupima u idućim godinama koje dolaze. Naprosto sam se zaželjela terena i svih tih uzbuđenja koje nose gaže', istaknula je Nives koja će za čitatelje Dnevnik.hr-a svake srijede objavljivati i svoju novu kolumnu.

Pogledajte i novi spot!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene