Navijačka zona

Počelo zagrijavanje za navijačko ludilo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Počelo zagrijavanje za navijačko ludilo-otvorena jedna od najljepših navijačko zabavnih zona- 'Brazil u Dubrovniku'.

Culture Club Revelin otvorio je vrata svoje tarace i to glazbeno- scensko navijačkom manifestacijom "Brazil u Dubrovniku" uz praćenje prijateljske utakmice između Hrvatske i Australije, u petak, 6. lipnja.
Za generalnu probu uoči velikog sraza sa Brazilom naši nogometaši snage su odmjerili s Australijom i upisali pobjedu od 1:0.

Tom prigodom Culture Club Revelin organizirao je pravi navijačko glazbeno scenski show na taraci tvrđave Revelin, kao uvertiru u bogat zabavno navijački program za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva u nogometu.

Pogledaj i ovo Noa Pradegan Telemach donosi Jedanaest mu je godina tek: Sportski genije kojemu niti jedna nogometna činjenica ne može promaknuti

Mark Knight dolazi u Dubrovnik

Posjetitelji su mogli uživati u scensko-glazebnom showu, nagradnim i društvenim igrama sa privlačnim nagradama. Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, koji su i sami htjeli aktivno sudjelovati bio je organiziran turnir u stolnom nogometu. Kako je utakmica počela tek iza 1 ujutro glazbeno scenski show zabavio je goste do početka utakmice i potakao njihov navijački duh.

Taraca tvrđave Revelin zasigurno je jedna od najljepših navijačko zabavnih zona sa impozantnim pogledom na staru jezgu Dubrovnika i atraktivnim uređenjem, a kako su se gosti zabavili i zagrijali za nadolazeće Svjetsko prvenstvo pogledajte u fotogaleriji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene