U dubrovniku

Službeno otvorenje na taraci tvrđave Revelin 'Brazil u Dubrovniku'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Službeno otvorenje glazbeno-scensko navijačke manifestacije 'Brazil u Dubrovniku' na taraci tvrđave Revelin uz praćenje prijateljske utakmice između Hrvatske i Australije

Svjetsko prvenstvo se polako približava, a Culture Club Revelin 6.6.2014 službeno će otvorit Taracu tvrđave Revelin koja će biti glazbeno scenska navijačka zona za vrijeme trajanja prvenstva.
Za generalnu probu uoči velikog sraza sa Brazilom naši će nogometaši snage odmjeriti s Australijom, a utakmica će se igrati 6. lipnja u Brazilu. Uoči početka SP-a u Brazilu hrvatska reprezentacija evocirat će uspomene s Mundijala u Njemačkoj. Preciznije, posljednje utakmice koju smo uopće odigrali na Svjetskim prvenstvima! Bit će to posljednja provjera uoči SP-a za obje reprezentacije.

Pogledaj i ovo showbuzz DJ u Dubrovniku INTERVJU Nekoć sramežljivi mladić danas je 'težak' 60 milijuna dolara

U društvu 'vatrenih': Najbolji poklon za četvrti rođendan!

Tom prigodom Culture Club Revelin organizirao je pravi navijačko glazbeno scenski show na taraci tvrđave Revelin, kao uvertiru u bogat zabavno navijački program za vrijeme trajanja svjetskog prvenstva u nogometu. Uz gledanje ove prijateljske utakmice posjetlitelji će moći uživati u scensko-glazebnom showu, nagradnim i društvenim igrama sa privlačnim nagradama. Za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, koji aktivno žele sudjelovati biti će organiziran turnir u stolnom nogometu. Kako utakmica počinje tek iza 1 ujutro glazbeno scenski show držat će vas budnima i potaknuti vaš navijački duh.

Uz natjecanje u stolnom nogometu Culture Club Revelin pripremio je i druge zanimljive nagrade (majice, lopte, sportske torbe) sve u duhu nadolazeće nogometne groznice. Za glazbeno scenski program pobrinuti će se dubrovačka grupa ART i atraktivne plesačice. Grupa ART sastavljena je od glazbenika koji su svirali ili sviraju u sastavima Crna Udovica i Atlantida. Kako se radi o najvećim pop rock predstavnicima Dubrovnika, možemo slobodno reći da će se na njihovom repoertoaru naći presjek od moderne produkcije do uspješnica iz prošlih desetljeća. Uz grupu ART sve goste zabavljat će Culture Club Revelin crew: DANCElectricPHILIPE, Audiometric crew:DJ Speed, dBA i VJ PhiberOptic nadopunjeni sa MC Alenom Bajdom.

Kao vrhunac ove uvertire za navijačko glazbeno scensku manifestaciju “Brazil u Dubrovniku” na taraci Culture Cluba Revelin u velikoj nagradnoj igri uz druge atraktivne nagrade, najsretniji natjecatelj moći će osvojiti i LCD televizor .

Stoga u petak 6.6.2014 male ekrane zamjenite velikim LCD zidom na tvrđavi Revelin, te uz dobro društvo, glazbeno scenski show, društvene i nagradne igre popratite prvi izlaz Vatrenih u Brazilu. Taraca se otvara u 21:30, a ulaz je slobodan.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene