Kakva sjajna priča!

Outlook ljubavna priča Staše iz Pule i Charlieja iz Londona

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Staša i Charlie upoznali su se prije pet godina na Outlooku! Njihova ljubav opstala je pet godina i sada su konačno bračni par!

Veliki glazbeni festivali koji se održavaju u gradu Puli, poput Seasplasha, Outlooka i Dimensionsa, osim dobre glazbe i zabave, za neke znače mnogo više. Staša iz Pule i Charlie iz Londona upoznali su se na tvrđavi Punta Christo za vrijeme 4. Outlook festivala prije pet godina i od tada su zajedno posjetili svako festivalsko izdanje koje je Pulu svrstalo u centar glazbenih događanja. Iako su izabrali London za grad u kojemu će nastaviti svoj zajednički život, prošle subote su se u krugu obitelji i prijatelja okupili u pulskoj Komunalnoj palači kako bi brakom okrunili svoju ljubav koja je započela upravo ispred glavne pozornice Outlook festivala 2011. godine.

Pogledaj i ovo Martinska uskoro počinje Prilagodili se aktualnoj situaciji: Predstavljena druga sezona ljetnih događanja na Martinskoj kod Šibenika

Oduševljeni organizatori festivala iz Engleske i Pozitivan ritam, njihovi partneri u Hrvatskoj, čestitali su Staši i Charliju na velikom događaju te ovim mladim zaljubljenicima u bass glazbu koja promovira Pulu u svijetu kao vjenčani dar poklonili dvije festivalske ulaznice za ovogodišnje izdanje Outlooka koje će se održati u rujnu. Mladence je u subotu pozdravila i pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber.

'Prije svega, uputila bih iskrene čestitke mladencima', kazala Jasmina Nina Kamber, izrazivši zadovoljstvo što ih je spojio upravo jedan pulski festival. Pula je prvi grad u Hrvatskoj po broju festivalskih sadržaja, s više od tisuću manifestacija godišnje, a uz realizaciju Outlook festivala pozicionirala se kao prepoznatljiva i relevantna svjetska festivalska destinacija. Upravo se ti festivali usko vežu uz tvrđavu Punta Christo koja je pak jedan od simbola demilitarizacije, okosnice pulske kandidature za projekt Europske prijestolnice kulture. 'Cilj projekta je kulturna demilitarizacija, a Punta Christo je jedan pravi primjer što se kulturom može postići. Tvrđavi je dana jedna sasvim druga namjena te je iz vojnog centra postala kulturnim centrom', naglasila je pročelnica te nadodala kako je Pula grad velikih turističkih potencijala, a upravo Outlook i Dimensions pokazuju da su spoj glazbe te kulturne i povijesne baštine dobitna kombinacija.

Upravo Outlook i Dimensions festivali u posezoni svake godine u Pulu i okolicu privuku preko 20 tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta. Osim što su jedni od najprepoznatljivijih promotora Hrvatske izvan granica, festivali su cijenjeni zbog kvalitetne organizacije, izbora izvođača, odlične suradnje lokalne zajednice i organizatora te zapošljavaju 1.500 domaćih radnika.

Dimensions će tako, nakon prošlogodišnjeg rasprodanog izdanja, ovoga ljeta obilježiti peti rođendan. Glavni su gosti ovogodišnjeg otvorenja 24. kolovoza na jednoj od najljepših pozornica svijeta - pulskoj Areni – kultni britanski bend Massive Attack. Njegov stariji brat, Outlook, nosi epitet najvećeg europskog festivala bass glazbe i sundsystem kulture, a njegovo deveto izdanje otvorit će sin glazbene legende Boba Marleya – Damian Marley. U ponekad preteškim vremenima, festivali su i dalje mjesto na kojem, barem na nekoliko dana, možemo misliti samo na one dobre stvari u životu, prije svega na – ljubav.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene