Nova pjesma

Seksi baka ide dalje - Predstavlja 'Noći u Brazilu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hit Records ekskluzivno predstavlja novi duet koji će protresti radijski eter i glazbenu scenu – Neda Ukraden i Učiteljice 'Noći u Brazilu'!

Mladi ženski bend Učiteljice prošlog tjedna predstavile su duet sa Jasminom Stavrosom, ali tu nisu stale. Udružile su snage sa Nedom Ukraden i snimile 'Noći u Brazilu' koje od danas možete čuti u radijskom eteru.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Što se najviše zamjera balkanskoj divi Nedi Ukraden?

'Ova pjesma dolazi iz autorske radionice Dušana Bačića koji potpisuje glazbu i tekst, Bojan Dragojević aranžman, dok su zajedničkim snagama napravili cjelokupnu produkciju. Sjajna suradnja Nede Ukraden i Učiteljica rezultirala je odličnim video spotom koji se snimao u Zagrebu na više lokacija. 'Ideja da se u mojoj pjesmi 'Noći u Brazilu' nađemo ja i Učiteljice potekla je od Dušana Bačića, idejnog tvorca ovog ženskog benda, a ujedno i autora pjesme. Pjesma mi se svidjela, jer ima dobar ritam, baš onako za ljeto, a riječ u Brazil u pjesmi shvatila sam kao metaforu koja je simbol ne samo dobrog nogometa i svjetskog prvenstva, nego dobrog ritma, lijepih žena, plaža i mora! Tu je i stih koji me na prvu osvojio 'Nikada nesretna – a to je moj moto'.

Također, kostimi, rad Ivana Firčića, posebno čarobna haljina kreatora Zigmana, kao i rad cijele ekipe, redatelja Daria Godiča, make up Ministry of beauty i svih članova brojne ekipe, rezultirala je sjajnim novim ljetnim, i ne samo ljetnim hitom 'Noći u Brazilu'. Mene očekuje radno ljeto, na Marko polo festivalu predstaviti ću još jednu pjesmu, koji je već gotov, a video spot će se snimati na jednoj od predivnih plaža na Korčuli.', rekla je Neda Ukraden
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene