Neviđeni show

Golišave ljepotice 'zapalile' Zagreb!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Green Gold Club nadmašio je sva očekivanja i do sada viđeno. Subota 22. veljače i party za nama definitivno će se dugo prepričavati ulicama Zagreba.

Čarolija je preslaba riječ za ono što se odvijalo u Green Gold Clubu jer 'La Fiesta' je u potpunosti opravdala epitet najboljeg svjetskog partya.

Pogledaj i ovo PR We Love Sound Nakon Ibize i Paris fashion week-a karizmatični DJ William Djoko dolazi u Mint na We Love Sound party

'Kada sam vidjela svoju fotografiju, bila sam impresionirana'

Dvije tisuće posjetitelja punih adrenalina cijelu je noć uživalo u neponovljivom i neviđenom showu u ovom dijelu svijeta. Stage se doslovno topio pod performerima, atraktivnim plesačicama u glamuroznim kostimima i glazbenicima. Akrobacije i zapanjujući ples u zraku ostavljali su bez daha, a publikom su vladali atraktivni led roboti.

Za cijeli ovaj glazbeno, scenski i umjetnički show, doživljen u Green Gold Club-u zaslužni su profesionalni umjetnici s Ibize.

U priloženoj fotogaleriji pogledajte atmosferu sa najvećeg svjetskog 'La Fiesta partyja' i okusite i vi djelić euforije zadovoljstva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene