Šaljiva Sofia

'Kada sam vidjela svoju fotografiju, bila sam impresionirana'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neslana šala kolega poznate glumice očito je postala pravi hit na društvenim mrežama, a Sofia Vergara sada je fotografirana u sličnom izdanju.

Slavnoj glumici Sofiji Vergari nedavno su kolege iz serije 'Modern Family' pripremili pravu spačku na setu. Naime, glumica je malo zadrijemala, a rupčić na glavi dobro je nasmijao ostatak ekipe.

Pogledaj i ovo Sofia Vergara sve pokazala u videu! Dom Sofije Vergare ima čak 10 kupaonica: Pogledajte luksuz u kojem boravi jedna od najbogatijih glumica!

FOTO Slavnoj glumici priredili pravu 'spačku'!

Rupčić je postao pravi hit na društvenim mrežama, a Vergara se očito nije naljutila na svoje kolege budući da se u sličnoj pozi fotografirala i za gostovanje u 'The Ellen Showu'.

Gostovanje slavne glumice nesumnjivo će nasmijati mnoge, a voditeljica Ellen DeGeneres podijelila je mali djelić showa na Youtubeu. Tako možemo vidjeti što Vergara misli o svojim 'selfijima' s godišnjeg odmora, ali i kako se snašla u prisutnosti stripera.

'Izgledaš dobro Sofia', Ellen je dala kompliment slavnoj TV glumici. 'Kada sam vidjela svoju fotografiju, bila sam impresionirana sa sobom. Imam 41. godinu, tako da to ne uzimaš zdravo za gotovo', kaže Sofia koja redovito objavljuje svoje privatne fotografije na svojem Instagram profilu.

Sudeći po novčanicama koje je dobio od slavne glumice, čini se da ju nije razočarao...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene