Jesen u gradu

Klub Groove predstavlja novu sezonu vrhunske zabave u srcu metropole!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U novouređenom prostoru uz osvježeni glazbeni program, noćni klub Groove pruža novi koncept klupskih večeri u skladu s najnovijim svjetskim trendovima.

Na otvorenju sezone, u subotu, 27. rujna, očekuje nas vrhunski ABSOLUT party, a ljubitelje energične house i EDM glazbe zabavljat će dobro poznati rezident kluba Groove i jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a Superfine.

Severina prvi puta izvodi hit Uno momento pred zagrebačkom publikom na Rujanfestu

Uz vruće subotnje večeri, petak u klubu Groove rezerviran je za mashup starih i novih RNB, house i dance hitova za čije je zarazne ritmove zadužen DJ Vedran Rako, dok će srijedom atmosferu do zore grijati DJ eM Bee uz najpoznatije hitove RNB i hip hop glazbe.
Klub Groove nalazi se u samom centru grada, u Petrinjskoj ulici 4. Novo izadnje urbane zvijezde zagrebačkog noćnog života ostavit će bez teksta i one najzahtjevnije bilo zbog pomno birane glazbe, moderno uređenog prostora ili pak brojnih dodatnih sadržaja i specijalnih efekata koji oduševljavaju.

Nezaboravan provod i ugodna atmosfera na prvom su mjestu, a zavidan glazbeni program zaštitni znak zbog kojeg ovaj klub zaslužuje visoko mjesto na ljestvici najpoželjnijih zagrebačkih clubbing destinacija.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene