Rujanfest

Severina kao nikada do sada! Poziva vas na koncert!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pošast Uno momento, koji je u 45 dana na YouTube-u preslušan nevjerojatnih 19 milijuna puta prvi put će biti izveden u Zagrebu na Rujanfestu zajedno sa trubačima i Severininim bendom.

'Dalmatinka', 'Virujen u te', 'Djevojka sa sela', 'Dobrodošao u klub', 'Grad bez ljudi', 'Pogled ispod obrva', 'Prijateljice', 'Brad Pitt', 'Italiana', 'Ja samo pjevam' su samo neke od pjesama koje su najbolja pozivnica za 19. rujan svima da dođu ispred popularnog trgovačkog centra Westgate.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Seve u svjetskom društvu - Hvale je i slavna imena!

Njena sirova i čista energija pretočeni kroz pop i ostale pjesme će vam dati odgovore zašto je Severina već 20 godina najpopularnija pjevačica na ovim prostorima.

Severina je i autor nekih od svojih najvećih hitova, ali je surađivala sa sjajnim kompozitorima koju su njenu karijeru obogatili raznovrsnošću, kao što su Goran Bregović, Saša Lošić, Đorđe Novković pa čak i Gibboni, sve do megauspješne suradnje sa Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, kompozitorima njezinih posljednjih hitova, koji vrijedno rade na njezinom novom albumu.


Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene