Dance is back

Vrapci i komarci lete, lete, lete po Dubrovniku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dance is back -slobodno možemo reći!

Svojim sugrađanima dubrovački Culture Club Revelin mjesecima je pripremao vesele dance partije, na kojima se plesalo do ranih jutarnjih sati, a sada je specijalno za Dan žena odlučio počastiti sve ljubitelje plesnih ritmova ekskluzivnim nastupom triju kraljica dance-a 90-tih!

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Ivana Banfić: 'Bila sam seks mašina, ništa bez pet puta na dan!'

Dubrovčanima u goste dolaze I BEE (Ivana Banfić), Ella i Minea, koje će live nastupima razgibati sve ljubitelje dance ritmova, a i one koji to nisu, ali će se lako prepustiti zaraznim zvukovima nekad najtraženije plesne muzike na ovim prostorima.

Podsjetimo, 90-tih godina trend muzika gibala se u plesnim ritovima koji su punili disco klubove. Zarazna plesna muzika 90-tih još i te kako živi u mnogim klubovima diljem Lijepe naše, koji redovitim trash partijima iz vikenda u vikend pune svoje prostore.

Hitovi dance 90-tih poznati su i novijim generacijama. Upravo zbog toga Culture Club Revelin odlučio je svojim 'Trasherima' prirediti pravo iznenađenje i dovesti, ni više ni manje, vodeće pjevačice toga razdoblja.

I Bee- Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica.  Minea je također više puta nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Njene najpoznatije pjesme su: 'Good boy', 'Vrapci i komarci', 'E, pa neka', 'Rano', 'Da me 'oće Stipe', 'Još si moj', 'Sija sunce' i mnoge druge.  

Ella ili 'the voice dance-a' uvela je tokom 90-tih godina snagu vokala u dance hitove te ubrzo osvojila srca publike hitovima 'Iza ponoći' i 'Nađi mi ritam'.

Nastup triju dance kraljica Culture Club Revelin upotpunit će najboljim dance hitovima tog vremena, a za pultom i ovu noć dežuraju i plešu Ivan i Lane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene