Kraljice devedesetih

Ivana Banfić: 'Bila sam seks mašina, ništa bez pet puta na dan!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Minea, Ella i I Bee su kod Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju predstavile svoj novi projekt sjećanja na devedesete. Ivana Banfić otkrila je i neke pikanterije iz svojeg privatnog života...

'Naravno da se još čuvaju tuljci i špičasti grudnjaci', rekla je Ivana Banfić, a Minea dodala: 'Ti kako hoćeš, ali ja više ne mogu nositi tregerčiće ili one čarapice'.

Pogledaj i ovo Minea ''ajme, haljina, kosa, sve!'' Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

Minea, Ella i I Bee sinoć su kod Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju predstavile svoj novi projekt sjećanja na devedesete, s kojim nastupaju po hrvatskim klubovima.

'To je bio moj stil života i kad su nas pozvali da to ponovno radimo, srce mi je zatitralo', rekla je Banfić, a Ella je priznala da ih je sve ovo pomladilo.

'Održavala sam koncerte, ali su me na kraju uvijek pitali gdje su vrapci', rekla je Minea, koja se protivila otpjevati svoj najveći hit kad ga je prvi put čula.

'Ista je bila stvar i s Uberi ljubicu, ali Tonći Huljić mi je rekao da mu vjerujem jer će to biti veliki hit', priznala je najmlađa zvijezda ovog dance trija, koja je rekla da joj je u ono vrijeme bilo najdraže to što je samo morala pjevati i nastupati, a tim ljudi se brinuo za njenu karijeru.

Ella je izdvojila odlaske na gaže kao svoje najljepše sjećanje, a Ivana svoju suradnju s plesačem Tomislavom Tržanom TT-jem.
Na pitanje slušatelja je li zaista bila tako seksualna ili je to bio samo dio imidža, Banfićka je spremno ispalila:

'Bila sam sex mašina, ništa ispod pet puta na dan', rekla je te dodala da bi iz tog perioda sve ponovila, ali s nekim drugim mužem.

Cure razmišljaju objaviti kompilaciju s najvećim hitovima iz devedesetih, a do tada planiraju pokoriti sve klubove.
Prvi koncert imat će u dubrovačkom Revelinu, 8. ožujka.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene