puna energije

I na pragu 60. izgleda sjajno - Oduševila Lisinski!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Diva sevdaha Hanka Paldum održala je veliki koncert u KD "Vatroslava Lisinskog" u Zagrebu.

58-godišnja diva sevdaha iz BiH održala je veliki koncert u KD "Vatroslava Lisinskog" u Zagrebu pred mnogobrojnim fanovima koji su u trosatnom koncertnom spektaklu, nazvanom po hitu "Što svaka žena sanja". 

Pogledaj i ovo showbuzz Zagrebačka filharmonija Veliki koncert Borisa Novkovića u Lisinskom 8. svibnja

Brojna publika uživala je u pjesmama Hanke Paldum koja je izgledala sjajno u bijelom odijelu - tko bi rekao da je na pragu 60-e godine?!

Kraljica sevdaha može sve: Oduševila američku publiku!

Kultna pjevačica predstavila je presjek svoje karijere - Od pjesama "Što svaka žena sanja", "Sofra", "Zlatne žice", pa sve do hitova "Crni snijeg", "Voljela sam voljela"; "Crne kose", "Ja te pjesmom zovem", "Vjetrovi tuge" i mnogih drugih, publika je s kraljicom sevdaha pjevala i skandirala joj, a posebno su bili oduševljeni izvedbom sevdalinki "Kraj tanana šadrvana" i "Žute dunje". Hanki su se u dva dueta pridružili i sjajni pjevači Mirza Šoljanin i Denial Ahmetović, a publika ih je dočekala raširenih ruku i s istinskim oduševljenjem.

Ravnatelj koncertne dvorane "Vatroslav Lisinski" Dražen Siriščević nije mogao sakriti oduševljenje održanim koncertom, pa je odmah po završetku koncerta predstavnicima medija rekao da jedva čeka da se Hanka sa svojim sevdahom ponovno vrati u Lisinski!

Hanka Paldum svoju turneju u Hrvatskoj nastavlja već sljedeći tjedan, 16. travnja kada će nastupiti u Đakovu na velikom humanitarnom koncertu za djecu s posebnim potrebama, u đakovačkoj sportskoj dvorani.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene