ugodno s korisnim

FOTO Kraljica sevdaha može sve: Oduševila američku publiku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ima 58 godina, no u njoj je energija kao u djevojčice - nije ni čudno da je s lakoćom osvojila američku publiku.

Kraljica sevdaha Hanka Paldum sa svojim se ansamblom tijekom aktualne turneje u SAD-u intenzivno priprema za predstojeći koncertni spektakl 'Što svaka žena sanja', koji će održati u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani 'Vatroslava Lisinskog', 9. travnja 2015.

Pogledaj i ovo Hanka Paldum i Ćiro Blažević Još uvijek ga čuva! Hanka Paldum prisjetila se poklona koji je dobila od Ćire nasred Zagreba: "Nije kome je namijenjeno, nego..."

Jedan dan s Hankom Paldum: 'Kao djevojčica bila sam nestašna'

'Predstojeći koncert u Zagrebu smatram izuzetno značajnim, a kako je dio ansambla koji će me pratiti u Zagrebu sa mnom na turneji u Americi, koristimo svaki slobodni trenutak za pripreme. Dio ansambla je ostao u Sarajevu, pa nas odmah po povratku s turneje očekuje još nekoliko intenzivnih proba u punom sastavu i onda napokon predivan koncert pred mojom zagrebačkom publikom“, otkriva Hanka, koja će turneju u SAD-u završiti koncertom u New Yorku, 28. ožujka.

Gotovo su svi koncerti u sklopu američke turneje Hanke Paldum u potpunosti rasprodani, a Hanka je u ovih mjesec dana pjevala svojim fanovima u Bowling Greenu i Louisvilleu u državi Kentucky, u Atlanti u Georgiji, Largu i Jacksonvillu na Floridi te u gradovima Grand Rapids u Michiganu, Waterloou u Iowi i St. Louisu u američkoj saveznoj državi Missouri. Pred Hankom je još koncert u Utici, u državi New York te veliko finale u gradu New Yorku.

Inače, tijekom ove turneje, Hanka nije propustila posjetiti memorijalni centar legendarnog boksača Muhameda Alija u Louisvilleu, dok je u Jacksonvilleu posjetila golf terene u sklopu Ponte Verda Beacha, na kojima igraju najveći svjetski igrači golfa.

'Nemamo puno slobodnog vremena, jer se zaista pripremamo na dnevnoj osnovi za zagrebački koncert, ali ipak smo si priuštili malo uživanja na Floridi i posjetili neke od znamenitosti. Atmosfera na svim koncertima je iznad očekivanja i to je uvijek ono najvažnije bez obzira na to gdje ste… Najvažnija je ova divna i vjerna publika. U Zagrebu očekujem jednako lijep prijem i jako se radujem', zaključuje Hanka Paldum.

Ulaznice za koncert kraljice sevdaha Hanke Paldum mogu se u pretprodaji i dalje kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski, te u sustavima entrio.hr i ulaznice.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene