14. veljače

Goran Karan i Dubrovački simfonijski orkestar u Revelinu - osvoji karte

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na dan zaljubljenih Culture Club Revelin pripremio je pravu romantičnu bajku, u koju će vas zajedno sa Dubrovačkim simfonijskim orkestrom kojim dirigira Đelo Jusić, uvesti Goran Karan.

Goran Karan je jedan od najcjenjenijih i najnagrađivanijih hrvatskih pjevača, dalmatinski slavuj izuzetnog emocionalnog nastupa, koji je otpjevao mnogobrojne prekrasne  ljubavne balade.

Upravo zbog toga Culture Club Revelin, odlučio je za Valentinovo, 14. veljače, napraviti pravi koncertni spektakl u kojem će se u prigodno romantičnom ambijentu kluba, jedan od najljepših hrvatskih glasova spojiti sa klasičnim zvukom dubrovačkog simfonijskog orkestra, koji svoju muzičku tradiciju njeguje  još iz vremena Dubrovačke Republike.
 



Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara što je novo kod naših pjevača? Andrea Šušnjara sasvim iskreno progovorila o udaji, a emotivna Zorica Kondža se prisjetila prijatelja Ćubija!

Goran Karan do sada je objavio šest solističkih albuma i svi su prodani u zlatnoj,platinastoj i dijamantnoj tiraži,objavio mnogobrojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, te ostvario duete sa eminetnim izvođačima iz zemlje i svijeta. Prestižna diskografska nagrada “Porin 2000” pripala mu je tri puta i to za “Najbolji album zabavne glazbe”, za “Najbolju mušku vokalnu izvedbu” i “Najbolju vokalnu suradnju” (duet s Oliverom Dragojevićem).
 

Točno godinu dana prije Goran Karan u Dvorani V.Lisinskog, nakon petogodišnje pauze predstavio je svoj novi nosač zvuka 'Čovik tvoj'. U realizaciji tog projekta sudjelovao je velik broj domaćih i inozemnih umjetnika kao što su Peter Soave, bandoneon, američka kantautorica Melanie Stormm, Ana Rucner, Tomislav Bralić, Helena Bastić, Nikša Bratoš, Nenad Šiškov, Remo Cartagine i mnogi drugi.
 
Goran Karan ove godine zajedno sa Anom Rucner nastupio je i na Zagrebačkom festivalu sa pjesmom „Adam i Eva“.
 

Zasigurno će Goran Karan pokloniti Dubrovčanima prekrasnu večer punu emocija i lijepih melodija, među kojima su već publici poznate Lipa si lipa, Kad zaspu anđeli, Ja sam samo vagabundo, Ružo moja bila,  Da me poljubiš, Ne šalji lađe, Putujem tamo  i mnoge druge.

Ulaznice u pretprodaji  40 kn, a na ulazu 70 kn. 
VIP ulaznice 100 kn.

Vrata Culture Cluba Revelin  se otvaraju u 21 h, a koncert počinje u 22 h.

Pretprodajna mjesta:

Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “CULTO””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene