U Varaždinu

Špancirfest 2013: Program koji vas čeka na Arena pozornici!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Špancirfest Arena Pozornica ponovo otvara svoja vrata za sve noćne ptice željne zabave.

Na atraktivnoj lokaciji kod Gradske sportske dvorane uz rijeku Dravu, svake večeri za vrijeme trajanja Špancirfesta, od 22 sata pa sve do 6 sati ujutro, špancirere koji žele Festival dobrih emocija iskusiti do krajnjnih granica, zabavljat će mnoga zvučna imena europske i svjetske klupske scene, izvrsni bendovi, a na njoj će se odigrati i službeni After program.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju Špancirfest ne priznaje 'monday blues'!

Popis gostujućih DJ-a je dug no izdvajamo francuski duo DJ Jean Marie-K i perkusionista Manu Lokole, koji će otvoriti Arena pozornicu. Tu je i legendarni njemački EDM hit-maker Tomcraft, vruća i erotična DJ-ica Niki Belucci, dok će svoju varaždinsku premijeru doživjeti australski duo Progress Inn i beogradski techno majstor Dejan Miličević.

>> Doživite Špancirfest iz zraka

Osim izvrsnih DJ gostovanja, ove će godine, u dane kada na Antena Zagreb pozornici Špancirfesta neće biti programa (ponedjeljak-srijeda), na Arena pozornici svirati bendovi poput Sane, Kandžije i Gole žene dok je ponedjeljak 26. kolovoza rezerviran za rock trash zabavu uz uvijek popularnog gosta - Maria Kovača.

Špancirfest Arena Pozornica će u četvrtak i nedjeljom biti domaćin After programu, gdje vas nakon izvrsnih koncerta u gradu, očekuje glazbena zabava uz Diskobajagi i to kao službeni after nakon koncerta Skunk Anansie, ‘Buraka After’ uz CFSN DJ-a Phillipea i goste iznenađenja tijekom i nakon nastupa afro-elektro atrakcije Buraka Som Sistema i Triggerfingers na Starom gradu te za zatvaranje jubilarnog 15. Špancifesta, after naziva Dance Hard & Rock, uz vrsnog zagrebačkog DJ-a imena Kneža.

Kako bi se svi zainteresirani mogli sigurno zabaviti, i ove je godine svake večeri od 23 do 6 sati osiguran besplatni Pan bus do i od Špancirfest Arena pozornice.

U prodaji je i dalje dostupan ograničen broj festivalskih ulaznica za Arena pozornicu po cijeni od 150 kuna za svih 10 dana Špancirfesta, te neograničen broj dnevnih ulaznica od 20 do 70 kuna, ovisno o danu programa, s tim da je cijena ulaznice do ponoći uvijek niža. Ulaznice se mogu kupiti putem Entrio prodajnih lokacija i online.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene