Aeroklub Varaždin

Doživite Špancirfest iz zraka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Špancirfest i Aeroklub Varaždin od 23. kolovoza do 1. rujna, za vrijeme trajanja Festivala, organiziraju manifestaciju 'Doživite Špancirfest iz zraka'.

Riječ je o prvoj takvoj aktivnosti Aerokluba Varaždin kojoj je cilj populariziranje tehničke kulture i letenja, a domaćin i glavni pokrovitelj joj je TD Varaždin Airport.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte galeriju! Spektakularni početak 15. Špancirfesta!

Svi špancireri, koji boravak u Varaždinu žele pretvoriti u nezaboravno iskustvo te Festival dobrih emocija i varaždinsku povijesnu gradsku jezgru vidjeti iz ptičje perspektive, mogu svakodnevno, tijekom održavanja Špancirfesta, između 9.00 i 19.30 posjetiti varaždinski aerodrom te, uz naknadu od 200,00 kn poletiti zrakoplovom ili motornom jedrilicom.

>> Ulicafest je srce Špancirfesta - Program doznajte OVDJE!

Oni koji se odluče za let motornom jedrilicom bit će upoznati i s korištenjem pilotskih padobrana, a od iskusnih instruktora letenja na varaždinskom aerodromu mogu doznati sve što ih zanima o zrakoplovima i školovanju sportsko-turističkih pilota.





Dodajmo i to kako domaćin priredbe, TD Varaždin Airport d.o.o., za domaće i strane goste, posjetitelje Špancirfesta koji će doći zračnim prijevozom preko aerodroma Varaždin, odobrava od 23. kolovoza do 1. rujna prigodan popust od 30 posto na sve aerodromske usluge.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene