'jedna je mala'

Ekskluzivna suradnja glazbene legende Rajka Dujmića i splitske grupe Boss!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oni su južnjački temperametni, nadareni i nikada ne miruju! Nakon brojnih koncerata i dvaju singlova, članovi Hit Records glazbene obitelji, splitski šefovi grupa Boss, ostvarili su suradnju s glazbenom legendom Rajkom Dujmićem.

'Inicijator suradnje i cijelog 'projekta' bio je zajednički prijatelj Miroslav Rus', rekao nam je pjevač grupe Boss Jadran Jakovljev.

Pogledaj i ovo Snježana i Rajko Dujmić dvije godine od smrti Rajko Dujmić sa suprugom Snježanom proveo je više od 30 godina, prebrodili su i teške trenutke, a tuga još ne jenjava

'Rajko Dujmić jedan je od najboljih autora i najkvalitetnijih regionalnih hitmakera, a iz svoje je ladice izvukao odlične pjesme. Rajka Dujmića smatramo članom banda jer je u cijeli projekt ušao s ljubavlju te da nam donese dodatnu dozu energije koja nam je nedostajala', dodao je.

Otkrivamo koja su ženska imena opjevana u pjesmama

Nakon singlova 'U pola dva' i 'Da ne volim te ja', Bossovci su ponovno u studiju i pod 'strogom rukom' Rajka Dujmića rade na novoj pjesmi 'Jedna je mala'. Za odličan tekst pobrinuo se Neno Ninčević, naravno legenda Rajko Dujmić dala je svoj neizostavni glazbeni doprinos, dok će Hrvoje Grčević sve to lijepo zapakirati u svom aranžmanu!

Kako zvuči novo glazbeno remek djelo grupe Boss saznat ćemo u utorak 22. travnja 2014., kada će singl 'Jedna je mala' doživjeti svoju premijeru na radiju.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene