3. veljače

Doris Dragović priprema spektakl u dubrovačkom Revelinu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne propustite veliki koncert Doris Dragović u Dubrovniku, utorak 03.02.2015., Culture club Revelin.

Popularna splitska pjevačica i istinska glazbena diva Doris Dragović nastupit će u Dubrovniku u sklopu 'FESTE 2015' te programa proslave blagdana Svetoga Vlaha i Dana Grada. Mjesto radnje je popularni dubrovački Culture club Revelin, a koncert je najavljen za utorak 03.02.2015.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo - 1 veliki izazov već na početku! Kako se Faris pretvorio u Doris? Evo kako je protekla transformacija u našu glazbenu divu: ''Težak zadatak, ali užitak!''

Doris Dragović održati će koncert u Dubrovniku u sklopu FESTE 2015.

Svaki koncert Doris Dragović posebna je i emotivna glazbena priča za koju se traži mjesto više, što je Doris dokazala i nedavno kada je u Zagrebu dvije večeri zaredom nastupila u prepunoj koncertnoj dvorani Lisinski. Publika svih generacija uživala je tada u svakoj novoj pjesmi, a ne sumnjamo kako će identična atmosfera biti u Dubrovniku. Takvi nastupi Doris Dragović dokaz su kako je publika itekako voli i poštuje, a na novi je dubrovački koncert tamošnja publika čekala 13 godina.

A dok čekamo dubrovački koncert u bezvremenskim hitovima Doris Dragović poput, 'Željo moja', 'Malo mi za sriću triba', 'Ni riči', 'Neću propast ja', 'Jedini', 'Krivi ljudi', možete uživati uz dvostruki album pod nazivom 'Doris – koncert u Lisinskom' u izdanju Hit Recordsa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene