Ne propustite

Doris Dragović održati će koncert u Dubrovniku u sklopu FESTE 2015.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prvi je to njezin veliki koncert u 2015-oj, nakon što je početkom studenog prošle godine, dvije večeri rasprodala zagrebačku dvoranu Lisinski.

U sklopu FESTE 2015., programa proslave blagdana Svetoga Vlaha i Dana Grada Dubrovnika, u Culture clubu Revelin će 3. veljače nastupiti Doris Dragović. Prvi je to njezin veliki koncert u 2015-oj, nakon što je početkom studenog prošle godine, dvije večeri rasprodala zagrebačku dvoranu Lisinski.

Pogledaj i ovo Doris Dragović opravdanje ih nije utješilo Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

Doris Dragović sinoć je u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog održala koncert za pamćenje.

U osvrtima na ta dva koncerta svi su mediji zaključili da je Doris jedna od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda i da je publika pjevala s njom od prve do zadnje pjesme. Nekoliko diskografskih kuća u zadnje je vrijeme objavilo njezine albume s najvećim hitovima, te live albume s velikih koncerata.

Upravo zbog velikog interesa publike, 03. veljače Culture club Revelin priređuje koncert Doris Dragović na kojem ćemo se družiti s njom i njezinim bezvremenskim hitovima među kojima su 'Marija Magdalena', 'Malo mi za sriću triba', 'Željo moja', 'Zemlja i stina' , te ćemo tako proći kroz njezinu preko 30 godina dugu karijeru. Njezini koncerti su dokaz da je publika itekako voli i poštuje, a na to je dubrovačka publika čekala 13 godina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene