Bogati program

Dođite na 9. Jazz festival u Samoboru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

9. Jazz Festivala Samobor otvara svoja vrata u utorak 21. svibnja, nastupom Branka Bogunovića Pifa i Zdenke Kovačićek u Café baru Havana, s početkom u 21:00 sat.

9. Jazz Festivala Samobor održat će se od 21. do 26. svibnja na Trgu kralja Tomislava i Café baru Havana.

Pogledaj i ovo Zdenka Kovačiček - 5 Bila su to vremena! Jedna od naših najvećih glazbenih diva prisjetila se svojih početaka: ''Kirk Douglas dolazio je u taj klub, Onassis je svake godine bio usidren sa svojom jahtom!''

Ljubitelji kvalitetne glazbe besplatno će moći uživati u nastupima brojnih poznatih imena domaće jazz i blues scene, a nastupaju Branko Bogunović Pifa i Zdenka Kovačićek.

>> Zasvirali gosti iz Makedonije i Italije na 2. Acoustic Guitar Festivalu: 'Očekujte neočekivano'

Organizator Festivala je Gradska glazba Samobor, najstarija glazba u Hrvatskoj, osnovana 1807.g, neprofitna amaterska udruga u kulturi. Autor projekta JFS i idejni začetnik je član upravnog odbora Gradske glazbe Samobor, tajnik Dubravko Mihalinec. Uz pomoć dirigenta Gradske glazbe Samobor, profesora Roberta Polgara kao stručnog savjetnika, samoborski se Festival ove godine održava deveti put zaredom.

U kombinaciji s nastupom većih sastava i Big Bandova subotom i nedjeljom, samoborski Jazz Festival je po svojoj strukturi i trajanju jedinstven u Hrvatskoj i dodatni je sadržaj kulturno-glazbene turističke ponude grada Samobora.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene