Acoustic Guitar Festival

Zasvirali gosti iz Makedonije i Italije: 'Očekujte neočekivano'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I druga godina Acoustic Guitar Festivala okupila je mnoge zaljubljenike u akustičnu gitaru. Svoje umijeće pokazali su domaći, ali i strani gosti.

Nakon odličnog prošlogodišnjeg prvog festivala i gostovanja Prestona Reeda iz New Yorka, ove godine u Zagrebu su nastupali i gosti iz Makedonije i Italije.

Pogledaj i ovo showbuzz Dance trening Veliki proljetni party uz Ellu, Mineu i IBee u Green Goldu

Mnogobrojna publika imala je prilike uživati u nezaboravnoj večeri protkanoj zvucima akustične gitare, te umijeću sviranja domaćih i stranih virtuoza kada je u pitanju akustična gitara. Drugi po redu festival otvorio je Branko Bogunović Pif, koji je pozdravio sve prisutne, te predstavio svoj novi album u izdanju Hit Recordsa naziva 'Second Circle'.

>> 'Riječi ne mogu objasniti kako Preston Reed svira'

Imali smo prilike uživati u izvedbama makedonskih virtuoza Damjana Pejčinoskog i Vanče Čambova.

'Vremena stranih gitarista je prošlo, sad imamo tu jako dobrih gitarista koji sviraju jako dobro', poručio je mladi i talentirani Damjan koji je pažnju privukao i putem svojeg YouTube kanala. Cijeli intervju s Dajmanom možete pogledati u priloženom VIDEU.

Za kraj publiku je bez daha ostavio poznati talijanski Antonio Forcione, koji iza sebe ima bogatu karijeru, sedamnaest studijskih albuma, a mnogi ga zovu Jimi Hendrixom na akustičnoj gitari.

Svoj impresivan nastup začinio je duhovitim izvedbama, na što nitko od prisutnih nije ostao ravnodušan. Antonio se zahvalio svima koji su došli jučerašnju večer provesti na Green Gold Acoustic Guitar Festivalu, istaknuo kako ga raduje što je po prvi puta u Hrvatskoj, te da mu je iznimna čast nastupiti na ovakvom festivalu.

'Sretan sam što sam ovdje večeras. Očekujte neočekivano. Pripremio sam nešto što se ne može čuti često. Sviram originalnu glazbu, volim da ljudi uživaju u ovome što ja radim', poručio je Antonio koji naglašava kako je njegova najveća inspiracija živjeti strastvenim životom te očuvati onaj dječački žar u sebi i u svojoj svirci.

Pogledajte cijeli intervju sa slavnim gitaristom u našem VIDEU.

I za kraj je Pif poručio: 'Reći ću samo, vidimo se na 3. Green Gold Acoustic Guitar Festivalu, 2014. godine!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene