Ne propustite

Dj Kosta Radman za veseli vikend u klubu Groove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrhunski party očekuje nas ove subote u klubu Groove!

Prohladnu subotnju noć svojim će nastupom rasplesati jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a Kosta Radman koji je zaraznim house ritmovima u rekordnom roku osvojio mnogobrojnu publiku.

Pogledaj i ovo showbuzz Tulum do jutra Karneval show i brojne ljepotice obilježili vikend u klubu Groove

Kosta Radman jedan je od najpoznatijih DJ-a i producenata elektronske glazbe u Hrvatskoj. Njegov prvi službeni single Bellerophon osvojio je publiku i prikupio podršku mnogih DJ zvijezda. Kostini remixevi za D.O.N.S.-ov Searching For Love i Mikael Weermetsov albumski hit Let It Go izdani su na prestižnoj njemačkoj izdavačkoj kući Kontor Records, a poznat je i po singlovima Back 2 Life i Drop That Shit koje je snimio sa slovensko - hrvatskim DJ duom Vanillaz. Kosta je nastupao uz mnogobrojne svjetske DJ zvijezde kao što su Tiësto, Hardwell, Nicky Romero, Swedish House Mafia, Thomas Gold, Alesso, Bingo Players, Dannic i brojni drugi, a već 6 godina rezident je kluba Papaya koji prema prestižnom časopisu DJ Mag zauzima visoko 23. mjesto najboljih klubova u svijetu.

Najstrašniju zagrebačku noć upotpunili su nezaobilazni hitovi RnB, house i dance glazbe

Nastup talentiranog Koste Radmana, u subotnjem programu Absolut, 08. studenog od 23 sata, upotpunit će bogat glazbeni sadržaj i nezaboravan provod koji klub Groove ove zime najavljuje u srcu Zagreba, novom mjestu na karti najvažnijih party destinacija u regiji i šire.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene