Tulum za pamćenje

Vještice i vampiri u klubu Groove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najstrašniju zagrebačku noć upotpunili su nezaobilazni hitovi RnB, house i dance glazbe

Odlična zabava uz rasplesane vještice, vampire i brojna druga stravična stvorenja obilježila je najbolji Halloween party u zagrebačkom klubu Groove!

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Atraktivni karnevalski vikend u klubu Groove

U društvu kreativnih maski zaplesali su manekenke Tina Katanić i Antea Kodžoman, poduzetnice Snježana Mehun i Lana Pavić, sportski trener Radovan Stošić i brojni drugi.

Vještice i demoni za najstrašniju noć u klubu Groove

Najstrašniju zagrebačku noć upotpunili su nezaobilazni hitovi RnB, house i dance glazbe, te zavidna dekoracija svjetskih razmjera koja je brojne rasplesane goste odvela na pravo Halloween putovanje.
Najoriginalnije maske tim kluba Groove nagradio je vrijednim poklonima, a već slijedećeg vikenda, u subotu 8. Studenog Groove priprema nezaboravan party na kojem nastupa jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a Kosta Radman.

Kosta Radman je DJ i producent koji se glazbom bavi od 2001. godine. Rezident je najpoznatijeg kluba na Jadranskoj obali “Papaya”. Produkcijom glazbe počinje se baviti u ranoj mladosti, a 2007.godine pobjeđuje na remix natjecanju Urbanog Zvuka. Osim što mu je pobjednički remix uvršten na službenu kompilaciju, ta pobjeda mu je omogućila da radi kao jedan od producenata ekskluzivne “Papaya Day&Night” kompilacije. Spomenuti remixevi su objavljeni su na top kompilaciji Sony-a Club Sounds uz svjetske top izvođače poput Shakire, Leone Lewis, Davida Guette itd. Svirao je uz mnoga svjetske DJ-e poput Tiesta, D.O.N.S.-a, Stevea Angella, Axwella i Sebastiana Ingrossa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene