Poslušajte

Cosmic Gate & Orjan Nilsen imaju novi hit!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Cosmic Gate & Orjan Nilsen s novim singlom „Fair game „ rapidno prema svjetskom tronu elektronske glazbe

Cosimic Gate izdali su 27.5.2014 novi album „Start To Feel“ koji je zasjeo ravno na prvo mjesto Beatport glazbene ljestvice. Prvi singl "Falling back" naišao je na izvrsne kritike, a DJ Mag ga naziva himnom ,dok se od drugog singla sa albuma "Start to feel" očekuje da postigne jednaku popularnost. Legende trance scene poznati su po uzbudljivim melodijama s pokretnim ritmovima, koji uvjek ponovno pokreću i probude emocije kod publike.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture club Revelin Nakon otvaranja zimskog festivala, svi na studentski party u Revelin

Iako nas ovo ljeto još nije počastilo sa previše sunčanih dana, u Culture Clubu Revelin atmosfera se zagrijava udarnim tempom.

Razina popularnosti nedavno izdanog hita „Fair Game“ raste iz dana u dan i osvaja publiku širom svijeta, a "Fair game" je ujedno i prva suradnja tandema Nic & Bossi sa Orjanom Nilsenom, neospornim autoritetom u svjetu produkcije plesne glazbe. Tražite li slatko otpjevane pjesmice sporog tempa, nemojte to očekivati od ovog singla. Nakon pjevne i himnične "Falling back" Erica Lumiera, Nic & Bossi promijenili su frekvenciju i iznjedrili gromoglasan instrumental "Fair game" u kojem su savršeno isprogramirali glazbenu erupciju ritmova.

Fair Game svi posjetitelji dubrovačkog Culture Cluba Revelin imat će priliku premijerno live čuti 21.8.2014, a biti će to i jedini koncert Cosmic Gate ovog ljeta u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene