Ne propustite

Osvoji karte za nastup Davida Moralesa u Revelinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako nas ovo ljeto još nije počastilo sa previše sunčanih dana, u Culture Clubu Revelin atmosfera se zagrijava udarnim tempom.

Za sam početak srpnja, klub je pripremio raznovrsni program u kojemu se nižu nastupi zvijezda elektronske glazbe, rezidencije, tematske klupske večeri i glazbeno scenski spektakl.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajno! Revelin priprema senzacionalni uvod u Novu godinu! Prvi koncert u 2017. sprema Oliver Dragojević

Kako Culture Club Revelin ljeti radi svaku večer, možemo slobodno reći da posjetitelji željni provoda mogu tokom cijelog tjedna pronaći dobar razlog za zabavu.

Već sredinom tjedna, 2.7.2014 u house ritmove uvest će nas DANCElectric Residency. Osnivač ovog projekta DANCElectricPHILIPE pozvao je svoje kolege iz resident ekipe Culture Cluba Revelin: Speed, dBA, PhiberOptic & Audiometric crew da dodaju malo boje u house zvukove.

Prava poslastica za sve ljubitelje dobrog house zvuka - David Morales, dolazi 3.7.2014 u Culture Club Revelin koji je za čitatelje Dnevnik.hr-a pripremio 2x2 karte. Pošaljite na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite čuti Moralesa UŽIVO i možda baš vi osvojite svoju ulaznicu u svijet zabave.

Američki DJ i producent, dobitnik glazbene nagrade Grammy, tvorac brojnih klupskih hitova na koje su zabavljale i zaljubljivale razne generacije, DJ koji je rado viđeni gost ponajboljih svjetskih klubova, David Morales, nastupit će 3.7.2014 u Culture Culubu Revelin. Prije nastupa legendarnog Moralesa publiku će rasplesati dežurna rezident ekipa: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE!

Cijene ulaznica pretpodaja 100 kn /VIP 200 kn,
Na ulazu na dan koncerta :150 kn 250 kn-VIP

LaFiesta- 'Cirque du freak' 4.07.2014@Culture Club Revelin

Dj Danny wade - Rezident Pacha Ibiza, akrobatski show na šipci najvećih svjetkih zvijezda pole- dance-a, ples sa twin robotima, te atraktivan dance show performerica sa Ibize. LaFiesta je glazbeno-umjetnički događaj spektakularnog i neodoljivog sadržaja, gdje se isprepliću atraktivni nastupi u zraku akrobata sa plesnim točkama zgodnih performerica u glamuroznim kostimima, a sve je još začinjeno dodatnim akrobacijama i specijalnim efektima na sceni i plesnom podiju, što ostavlja dojam potpunog scensko-glazbenog vladanja po cijelom prostoru.

Danny Wade -18 godišnji , talentirani DJ i producent progressive house zvuka iz Španjolske, inače resident Pacha Ibiza, djelio je pozornicu sa mnogim zvijezdama elektronske glazbe: David Guetta, Steve Aoki, Bob Sinclair, Hardwell, Nicky Romero, Martin Solveig, Dimitri Vegas & Like Mike.

Anastasia Sokolova-poznata svjetska plesačica na šipci, brza i graciozna, svojim čudesnim emocionalnim pokretima i akrobacijama koje do sad niste vidjeli ostavit će vas bez daha. I što je nevjerovatno – to sve radi u 15cm visokim štiklama. Odrasla je u Kijevu i zanimljivo cijeli život je sanjala o plesu na šipci,ali nikad nije imala hrabrosti pokušati izvedbe ovog senzacialnog plesa.

Uz Anastasiu, na šipci ce se pridružit Dmytro Politov, „čovjek – pauk“. Jednostavno je teško opisati riječima što ovaj maleni čovjek izvodi u zraku, a svojim nastupom pokazati će vam zašto je jedan od najboljih svjetskih akrobata na šipci. I na plesnom podiju će biti jako uzbudljivo jer u goste po prvi puta dolaze led roboti blizanci, a scenu će dodatno upotpuniti atraktivne performerice sa Ibize svojim senzualnim nastupima u glamuroznim kostimima.
Cijene ulaznica pretprodaja 70 kn /VIP 120 kn
Na ulazu 100 kn i VIP 150 kn.

5.7.2014 Countdown to Ultra Music Festival with Hard Rock Sofa

Polako nam se približava Ultra Music Festival 2014, a Culture Club Revelin zajednički sa Ultra Europe i ove godine priprema „Countdown to Ultra Music Festival“ na kojemu predstavlja ruski dvojac Hard Rock Sofu.

Ruski dvojac Hard Rock Sofa silovito napreduju u svijetu elektronske glazbe. Hard Rock Sofa, jedni od najboljih producenata i DJ-eva Rusije, nedavno su objavili novi singl "Arms Around Me", inače suradnju sa sunarodnjakom Skidkom. Duo Hard Rock Soffa poznat je i po singlu "Blow Up" za Axwellov label Axtone Records, kojeg su podržali članovi Swedish House Mafie, Tiesto, David Guetta, Sander van Doorn, Markus Schulz i drugi poznati DJ-i i producenti. Pjesma "Here We Go"- Hard Rock Sofa & Swanky Tunes, ujedno i tema za film „Fast & Furious 6“, apsolutni je hit.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene