Šaptač psima

Cesar Millan 'Vođa čopora' uskoro u Zagrebu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samo nas dva dana dijele od showa Cesara Millana 'Vođa čopora uživo' u kojem ćemo naučiti vrijedne trikove u odgoju pasa, poslušati korisne savjete i dobro se nasmijati!

S obzirom da se show odvija na engleskom jeziku za sve posjetitelje osiguran je simultani prijevod, stoga će Cesar pozornicu dijeliti s poznatim radijskim voditeljem Ivanom Vukušićem. Ivan će zagrebačkoj publici približiti Cesarovo umijeće simultano prevodeći na ovoj zabavno-edukativnoj predstavi! Iznimno ga veseli suradnja sa Cesarom kojeg smatra velikim stručnjakom i profesionalcem.

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

Il Divo: Fantom opere, Mačke i Jadnici sutra u Areni!

'Cesar je genijalac. Svaki put kad sam ga gledao na TV-u oduševio me svojom inteligencijom i sposbnošću da locira problem koji vlasnicima pasa nikad ne bi pao na pamet. Jedva čekam da ga upoznam! Biti na pozornici s takvim majstorom velika je čast. Baš se veselim!', izjavio je Vukušić.

Napomena: U dvorani će se nalaziti samo psi koji sudjeluju u predstavi. Posjetiteljima nije dozvoljen dolazak s vlasititim psima.
Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media centra, Eventima te na www.eventim.hr, a cijene se kreću od 196 kuna na više.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene