Ne propustite

Il Divo: Fantom opere, Mačke i Jadnici sutra u Areni!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Il Divo, Lea Salonga i slovački simfonijski orkestar sutra nam dovode Broadway u Arenu gdje će posjetiteljima pokloniti bezvremenske hitove iz najpoznatijih brodvejskih predstava!

Samo jedan dan dijeli nas od glazbene čarolije koju će nam priuštiti Il Divo, kvartet nestvarnih glazbenih sposobnosti, i Lea Salonga, „Disneyeva princeza“, sopranistica i glumica te dobitnica brojnih nagrada, koja je pjevala za kraljicu Elizabetu II., Busha i Clintona.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković ''obećajem vrhunsku zabavu!'' Dragana Mirković najavila i drugi koncert u Areni Zagreb: ''Napravit ćemo spektakl za pamćenje dvije večeri zaredom!''

Ushićene Zagrepčanke zaplesale salsu sa šarmantnim Il Divom

Sklad njihovih glasova odlično će upotpuniti slovački simfonijski orkestar, a zajedno će tu večer pretvoriti u nezaboravno iskustvo i pokloniti nam dašak najboljih brodvejskih predstava svih vremena. Klasici 'Some Enchanted Evening', 'Bring Him Home', i 'Tonight' samo su dio glazbene lepeze koju će posjetitelji imati prilike čuti sutra u zagrebačkoj Areni!

Ulaznice su u prodaji i danas i sutra na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Tiska, Tisak media centra, Eventima te na www.eventim.hr, a sutra se mogu kupiti i na blagajni Arene od 10h. Koncert počinje u 20h, a vrata za posjetitelje otvaraju se u 18.30h.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene