Sjajan koncert

Evo kako je izgledao koncert Santane u Zadru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbenik nije imao velike zahtjeve od organizacije, tražio je samo svježe voće i kolače, puno vode, puno leda, te vrhunsko vino.

Ispred zadarskih Jazina u ponedjeljak navečer održan je koncert legendarnog gitarista, Carlosa Santane.

Pogledaj i ovo showbuzz Sletjela u Dubrovnik Zbog nje se i Kusturica obrijao: 'Stiže Monica Bellucci, moram biti frajer'

Na koncertu je bilo nekoliko desetaka tisuća fanova koji su uživali u njegovim najvećim hitovima.

Točno u 21 i 45 sati, kako je najavljeno, na pozornicu je izašao Carlos Santana. Po izboru časopisa The Rolling Stone, petnaesti najbolji gitarist svih vremena i u 67. godini pokazuje veliku količinu energije na kojoj bi mu mogli pozavidjeti i mlađi kolege.

Santana se može pohvaliti karijerom dugom više od četiri desetljeća. Pogled svijeta usmjerio je na sebe još davne 1969. godine na legendarnom Woodstocku. Na zadarskom koncertu napravio je presjek svog rada, odsviravši legendarne hitove, ali i nove stvari s albuma 'Shape Shifter' koji promovira ovom turnejom.

Santani je ovo treći koncert u Hrvatskoj, a povodom turneje kojom slavi 40 godina karijere dočekali su ga dobro raspoloženi Hrvati koje u dobrom provodu nije omela niti kiša koja je u jednom trenutku počela padati.

>> Sve je spremno za Carlosa Santanu u Zadru

Podsjetimo, glazbenik nije imao velike zahtjeve od organizacije, tražio je samo svježe voće i kolače, puno vode, puno leda, te vrhunsko vino.

Zbog pretrpanog rasporeda, Santana je u Zadar stigao na dan koncerta, a već danas putuje u Austriju gdje će također održati koncert.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene