Priprema se spektakl

Sve je spremno za Carlosa Santanu u Zadru!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na parkiralištu zadarskih Jazina priprema se veliki ljetni spektakl!

U ponedjeljak, 29. srpnja, u 22 sata pod zvjezdanim nebom i uz neposrednu blizinu mora čut će se karakteristične note iz gitare Carlosa Santane! Santana će se zadarskoj publici predstaviti na pozornici dugoj 18 metara.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

U garderobama Santane i njegovog benda naći će se svježe voće i kolače, puno vode, puno leda, te vrhunsko vino. Uz renomirane marke svjetski poznatih piva, bend će moći probati i pivo hrvatskih proizvođača.

Svaki član benda tražio je da im stalno budu dostupni čisti ručnici. Prostorije će biti minimalistički ukrašene, s crnim foteljama i ogledalima.

Zbog gustog rasporeda turneje, Santana u Zadar dolazi na sam dan koncerta, a odmah nakon koncerta leti u Austriju gdje je njegov idući koncert na turneji. Zadrom će se provesti u Mercedesu.

Kategorija VIP sjedenje je rasprodana, a ulaznica za stajanje još uvijek ima u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Eventim. Na sam dan koncerta (29.7.2013.) ulaznice će od 9 sati biti dostupne i na blagajni Jazina koja će biti smještena u blizini glavnog ulaza za posjetioce.

Cijene ulaznica su:

Stajanje 1 -  225 kn
Stajanje 2  - 160 kn

(*5 kn od svake prodane ulaznice namijenjeno je za humanitarne svrhe zaklade MILAGRO)

Ulaz na mjesto održavanja koncerta će biti otvoren već od 19 sati. Mole se svi posjetioci da dođu na vrijeme kako bi se izbjeglo nepotrebno stvaranje gužve.

Dostavljen s dozom strasti i ispunjen jedinstvenim duhom gitare, Carlos Santana je jedan od svjetskih najpoznatijih glazbenih izvođača koji već više od četiri desetljeća svojim nastupima oduševljava publiku diljem svijeta. Umjetnik svojom vizionarskom snagom nadilazi glazbene žanrove, ali i generacijske, kulturne te geografske granice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene