Nova pjesma

Alka Vuica okupila 'žensku posadu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon odličnih singlova 'Alkina kafana', 'Pucaš u leđa', jedinstvena i na svoj način posebna Alka Vuica pripremila je posebno iznenađenje.

Riječ je o novom singlu koji nosi naziv 'Ženska posada', a Alka Vuica je odlučila okupiti najbolje žensko društvo u svojoj novoj pjesmi.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Alka Vuica pozvala Masterchef žiri k sebi na večeru

'Pjesma 'Ženska posada' prava je ljetna ženska pjesma koja govori o zabavi na kojoj nedostaje samo On da bi zabava bila prava i potpuna. Rasplesane djevojke koje se zabavljaju, zgodni mornari, na nebu tajni znak i ona koja se osjeća usamljenom bez njega. Ova pjesma nastala je vođena inspiracijom beata Tome Žapera, čiji me ljetni ritam odmah inspirirao na ples, melodiju i ljubavni tekst. Meni ovo na neki način zvuči kao mala ljetna himna i vjerujem da će se puno djevojaka u njoj pronaći, pogotovo na ljetnim zabavama kad im nedostaje samo On i ljubav!', rekla je Alka o novoj pjesmi 'Ženska posada'

S obzirom na zanimljiv naziv pjesme i Alkinu kreativnost kada su u pitanju scenski nastupi, vjerujemo kako će nas itekako iznenaditi nečim posebnim na pozornici ovogodišnjeg CMC festivala. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene