Ne boji se kritika

Alka pozvala žiri k sebi na večeru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alka Vuica nije uspjela izboriti svoj ostanak u Celebrity MasterChef kuhinji. Poznata kantautorica kaže kako je zbog toga bila tužna.

Alkinljetni rižoto s dinjom i paprom, u eliminacijskom izazovu četvrtfinala, stajao ju je ostanka u Celebrity Masterchef kuhinji. Iako zadovoljna jelom, kaže, imala je predosjećaj kako je igra za nju završena.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Pukla ljubav između Dine i Alke!
 

'Sigurna sam da nije presudilo samo jelo koje smo tad kuhali. Imala sam već osjećaj, ja sam čitavo jutro govorila danas ja idem kući. Zato što dan ranije kada smo spravljali ribu, vidjela sam da se žiriju nije svidjelo kako sam pripremila ribu, potpuno tradicionalno', rekla je Alka.

No, žiri je ipak pronašao način da još koji put iskuša njezinu kuhinju.

'Kad završi Masterchef, bit će pozvani kod mene na večeru, mogu i vas pozvati da snimate. Pa da onda vidimo komentare, kada budu na mom terenu', rekla je.

Nakon izlaska iz najpoznatije reality kuhinje, kao svaka žena, obnovila je odjeću. Često to čini i u svojem vintage butiku koji je otvorila prije nekoliko godina. Oduvijek je, kaže, voljela kupovati na buvljacima:

'Odrasla sam u zemlju u kojoj ničeg nije bilo tako da smo Matija i Ja, još 80tih odlazile svaku subotu na hreljić, kupovale nekakve stare brokatne haljine, pa je matija to nama prepravljala u minice i sakoiće, imale smo sreću da imamo matiju i da možemo bit glamurozne, i otkačene', objasnila je.

OFF: Njezin teren je i pisanje pjesma, pa kaže, sada ima više vremena za pripremu novih djela za nadolazeće festivale:

'Zvat će se ženska posada, i mislim da će bit prava ženska, ljetna himna, jako sam zadovoljna, ujedno pripremam album, pa primpremam i pjesmu za split. I bit će me ovo ljeto ali ne u ulozi kuharice, nego pjevačice', kaže Alka.

Prošla godina za nju je obilježena i čestim pitanjima o udaji. Za to je, kaže, sama kriva jer je jednom u šali javno izjavila kako će se udati još iste godine. U međuvremenu sa svojim je partnerom Zlatkom prekinula pa se opet pomirila.

Kakve planove ima za budućnost otkrijte u prilogu In Magazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene