nova pjesma

Alen Vitasović u novoj suradnji - poslušajte aktualni singl 'Moja mila'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Punih dvadeset i pet godina karijere je iza popularnog pjevača koji u svojem bogatom glazbenom opusu broji mnoge hitove, duete sa poznatim kolegama glabenicima. Iza Alena je šest studijskih albuma, a u svim pjesmama koje je izveo tokom karijere s velikom ljubavi pokušavao je sačuvati i originalni glazbeni izričaj svoga istarskog kraja.

Stihovi pjemse 'Lipa moja' samo su jedan mali dio aktualne pjesme Alena Vitasovića, koja je na prvu osvojila publiku, a tjednima ne silazi sa vrha top ljestvica. Singlom 'Moja mila' Alen je ponovno zasjao na estradi, a ovih dana najavio je i suradnju sa diskografskom kućom Hit Records, kao svojom matičnom kućom.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović "Hvala svima koji su bili uz mene" Vitasović otkrio kroz što je sve prošao zbog bolesti, nije se mogao ni sam kretati: "Na meni je izvršena teška i opasna operacija"

Bogatstvo ih skoro 'koštalo glave': BANKROTI domaćih i stranih zvijezda

Zbog originalnog glazbenog izričaja svoga istarskog kraja više je puta nastupao na smotrama istarskog folklora, a svakako treba istaknuti kako je na Etno festu u Neumu nastupao šest puta. Zaljubljenik u glazbu, kao i brojne instrumente koje i sam svira, iznimno je ponosan na aktualni singl 'Moja mila' za kojeg kaže kako je pun pogodak i upravo ono što je i sam zamišljao. Toni Pernić autor je glazbe i teksta, a izniman aranžman nadodao je Leon Brenko. Svoja producentski pečat na cijelu priču 'Moja mila' stavio je Aldo Spada.

'Na snimanju pjesme okupili su se najbolji glazbenici, Alen Spada na gitari, Davor Milovan Bili na bas gitari, Dušan Kranjc (poznat po nastupima sa 2Cellos) na bubnjevima, te Leo Brenko na klavijaturama. Pjesma 'Moja mila' nježna je, ali i gruba u isti tren. Mješaju se osjećaji bijesa, tuge, ljubavi, oprosta, ljubomore, a postavlja se pitanje samih svojih grešaka. Na kraju same priče prevladava velika tuga, ali i nada. ', rekao je Alen Vitasović.

Poslušajte i novi singl: 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene