'S konja na magarca'

VIDEO Kako je kada imaš pa nemaš - dobro znaju ove zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za lagodan stil života nekim zvijezdama nisu dovoljni ni deseci milijuna dolara na računu. Koje su zvijezde uspjele zaraditi, a potom potrošiti milijune pa bankrotirati, istražila je naša ekipa.

Iako prosječan čovjek misli da bi uz četvrt milijuna dolara po nastupu živio lagodno do kraja života pjevačica Toni Braxton uspjela je bankrotirati čak dva puta. Za sve je kriv priznala je pjevačica rastrošni stil života. Jednom od najpoznatijih bankorta u svijetu showbizza kumovao je loš poslovni potez. Glumica Kim Basinger je 1993. potpisala da će glumiti u filmu Boxing Helena. Srećom bankrot je sad daleko iza Kim koja je četiri godine kasnije osvojila oskara za LA Confidential.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 2 Prekrasna! Jedna od najljepših žena 90-ih odrekla se šminke iz emocionalnih razloga, a njeno lice u 57. godini nema nijedne mane!

Zlatko Pejaković otvoreno o karijeri i bankrotu

Građevina se pokazala kobnom za seks simbol Pamelu Anderson. Glumica se uvalila u dugove nakon što se upustila u gradnju ekstravagandne palače u Malibuu. 2009. proglašava bankrot i seli se u prikolicu. Stručnjaci tvrde kako je najveći problem kod Pamele bio taj što se njezina karijera bazirala na izgledu, a ne na kvalitetnoj glumi. Skup razvod i krive investicije razlog su financijskog kraha holivudske legende Burta Reynoldsa. Glumac je bankrot proglasio 1996. Nakon toga nastupio je u niz filmskih hitova poput Boogie Nights - no izgleda da mu ni to nije pomoglo.

I u Hrvatskoj je za financijske probleme jednog pjevača svojevremeno bio kriv pogrešan poslovni potez. Iza Zlatka Pejakovića je 40 godina karijere. No u tom dugom razdoblju nisu mu uvijek cvjetale ruže. Za autora legendarnih hitova poput Misli svatko da je meni lako, Ako odem prijatelji i Ove noći jedna žena mirno spava izlet u građevinu pokazao se nesretnim pothvatom. No, pjevač je to razdoblje uspješno prebrodio i danas o svemu priča u veselom tonu.

Kako je kada imaš pa nemaš mogao bi štošta ispričati i nekad popularni pjevač Danijel Popović. Da novac i slava ne idu uvijek ruku pod ruku potvrđuju i boksači Evander Holyfield i Mike Tyson. Za njihov bankrot mnogi krive lažne prijatelje kojima su posuđivali tisuće i tisuće dolara. Da prijatelja na vrhuncu slave ne nedostaje zna i Alen Vitasović.

No, izgleda nije samo kod nas. Lindsay Lohan, Nicolas Cage i Stephen Baldwin tek su neke svjetske zvijezde koje to dokazuju. Jedan dan su imale sve, a sada prihvaćaju svaku ulogu koja im se ponudi.

Pogledajte cijeli prilog inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene