Danijel posve iskreno

30 godina nakon Đuli: 'Imam pjesmu za Eurosong!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'U životu sam propustio dosta prilika i to su mi uglavnom drugi napravili. Najviše žalim zbog pjesme Neverending story. Tu sam pjesmu trebao pjevati umjesto Limahla, ali su mi prekasno javili,', rekao je sinoć Danijel Popović.

Tvorac brojnih uspješnica poput 'Đuli', 'Đeni nosi kečke' i 'Bio sam naivan' u Glazbenom showu Dalibora Petka uživo uz gitaru izvodio je svoje najveće hitove, ali i nove pjesme s nadolazećeg albuma Zločin i kazna.

Pogledaj i ovo Danijel Popović ''nikad više u helikopter'' Daniel Popović zbog Eurovizije se zamjerio Lepoj Breni: ''Da osveta bude još bolja, spuštali su me niz litice, padine Crne Gore…''

>> 'Orgazam je blaženo stanje, kad si sjedinjen s univerzumom'

'Strpala bih ga u Bee Gees', rekla je Alka Vuica javivši se u emisiju i otvoreno pozvala Danijela da se ponovno okušaju na izboru pjesme za Euroviziju, kao što su to napravili s pjesmom 'Ma daj obuci levisice', koja je 1991. na tadašnjoj Jugoviziji zauzela drugo mjesto.

Danijel je ponudu prihvatio. 'Već imam pjesmu za Eurosong', pohvalio se pjevač koji je s Đuli na Euroviziji osvojio visoko četvrto mjesto. Autor teksta Mario Mihaljević priznao je da je naslov pjesme 'Đuli' bio Danijelova ideja te da su pjesmu snimili u roku pola sata i to u ukradenom terminu, koji je u to doba bio rezerviran za Mišu Kovača.

'Danijel je dosta puta prevaren u životu, baš zbog svoje dobrote i djetinjastog duha', rekao je Mihaljević, a Zrinko Tutić ga pohvalio kazavši da ne zna jel' bolje pjeva ili svira gitaru.

U studio Narodnog radija došli održati sin Sebastijan i kći Izabela Kim. I jedan i drugi grade pjevačku karijeru. 'Jako sam samokritičan, pa sam takav i prema njima', rekao je Danijel koji podržava želju da djeca krenu njegovim stopama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene