Pjevač iskreno

'Orgazam je blaženo stanje, kad si sjedinjen s univerzumom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ljeto, dobra pjesma i osjećaj zaljubljenosti. Kad osjećaš turbulenciju u trbuhu i kad ti je drugo ime lako mi je sve', otkrio je pjevač tijekom intervjua.

'Na albumu mi je ponestalo brzih pjesama za lito, pa sam pronašao pravi šareni i veseli dijamant. Ovo je pozitivni čušpajz, fantastičan nastavak na pjesme Jugo i Kad zasvira orkestar', rekao je Luka Nižetić na Narodnom radiju.

>> 2Cellos se vratili iz Amerike: 'Oni koji znaju za nas, znaju i za Hrvatsku

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Luka je predstavio novu pjesmu 'Vječno' gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'. 'Jako sam ushićen. Sa svojim bandom spreman sam i fizički i psihički da ovo ljeto nemamo ni jedan dan odmora', rekao je Nižetić kazavši da će njegova nova pjesma biti ovoljetni 'must have'.

Voditelj Petko ispitao ga je što bi volio da u njegovom životu traje vječno. 'Ljeto, dobra pjesma i osjećaj zaljubljenosti. Kad osjećaš turbulenciju u trbuhu i kad ti je drugo ime lako mi je sve', rekao je Luka kazavši da brak i može i ne mora trajati vječno, a za ljepotu ga nije briga, samo da su mu zubi čisti.

'Nije me briga puno ni za čokoladu, a ni za vječno djetinjstvo. Petar Pan je želio biti i Michael Jackson, pa vidiš kako to može završiti. Nemojte poželjeti nikad', kazao je Luka koji nije ni za vječnu feštu, jer ga to brzo umori. Zato je za orgazam neumoran. 'To je blaženo stanje, jedino si tada sjedinjen s univerzumom', rekao je Luku.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene