ZA NJIMA SU SVI PLAKALI

TRAGIČNE SMRTI U PROMETU Zvijezde koje su se prerano ugasile

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ništa ne može zamijeniti prazninu i tugu koju su ostavili za sobom.

Njihovi prerani odlasci i danas ostavljaju prazninu i tugu u srcima mnogih. Mnogi od njih tek su bili na početku svoje karijere, a neki su bili na svom vrhuncu. U svakom slučaju, imali su sigurno još puno toga za pokazati.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Koliko emocija Poslušajte posljednju pjesmu Toše Proeskog, snimio ju je u studiju prije smrti i nikada ju nije uspio sam objaviti

Dolores Lambaša

Lijepa glumica Dolores Lambaša poginula je 2013. godine u stravičnoj prometnoj nesreći. 32-godišnja glumica preminula je u brodskoj bolnici od teških ozljeda. Pamtimo ju po televizijskim ulogama, ali i po vezama s Josipom Radeljakom, Franom Lasićem i Ivom Grgurevićem s kojim je bila u petogodišnjoj vezi.

 

Ena Begović

Napustila je svijet sa svega 40. godina. Poginula je 2000. godine u automobilskoj nesreći na Braču. Te godine u lipnju su se Ena Begović i Josip Dikan Radeljak vjenčali, a kći Lana rodila im se iste godine 1. srpnja. No majku je Lana imala svega 45 dana. Enu pamtimo po brojnim glumačkim ulogama, a najzapaženija je ona u Glembajevima Antuna Vrdoljaka kao nezaboravna barunica Castelli.

Toše Proeski

Voljeni makedonski pjevač poginuo je 2007. godine u prometnoj nesreći pokraj Nove Gradiške. Imao je 26. godina. Za njim je plakala cijela regija. Njegove pjesme i danas se rado slušajul, a Tošu ćemo sigurno pamtiti kao mladu pop ikonu.

Dražen Petrović

Još jedna žrtva automobilske nesreće. Tragični događaj zbio se na njemačkoj autocesti 1993. Godine kada se Dražen vraćao iz Poljske. Karijeru je počeo sa svega 15 godina u Šibenci iz koje je 1984. prešao u Cibonu. Vinuo se u europske i svjetske visine te ostavio veliki trag u košarci. Zaigrao je u NBA ligi za ekipe Portland i New Jersy te je postao uzor brojnim generacijama mladih

.

Tomislav Ivčić

Ista sudbina 1993 godine pogodila je i pjevača Tomslava Ivčića. Upravljao je svojim automobilom kada je htio izbjeći pješakinju koja je istrčala na kolnik. No, sudario se s drugim automobilom budući da je u tom trenutku prešao u suprotni trak. Ivčića pamtimo po nastupima na brojnim festivalima zabavne glazbe 70-ih godina i na dalje, ali najviše po pjesmi ''Stop the War in Croatia'' koju je skladao i otpjevao na engleskom jeziku.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene