454545
454545
454545
454545
454545

TRAGIČNE SMRTI U PROMETU Zvijezde koje su se prerano ugasile

  • , 23.10.2016., 16:18
  • Autor:
  • komentara

Ništa ne može zamijeniti prazninu i tugu koju su ostavili za sobom.

 
 
 
 
Poginuli u prometnoj nesreći (Foto:PIXSELL)
Poginuli u prometnoj nesreći (Foto:PIXSELL)

Njihovi prerani odlasci i danas ostavljaju prazninu i tugu u srcima mnogih. Mnogi od njih tek su bili na početku svoje karijere, a neki su bili na svom vrhuncu. U svakom slučaju, imali su sigurno još puno toga za pokazati.

Dolores Lambaša

Lijepa glumica Dolores Lambaša poginula je 2013. godine u stravičnoj prometnoj nesreći. 32-godišnja glumica preminula je u brodskoj bolnici od teških ozljeda. Pamtimo ju po televizijskim ulogama, ali i po vezama s Josipom Radeljakom, Franom Lasićem i Ivom Grgurevićem s kojim je bila u petogodišnjoj vezi.

 

Dolores Lambaša (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)

Ena Begović

Napustila je svijet sa svega 40. godina. Poginula je 2000. godine u automobilskoj nesreći na Braču. Te godine u lipnju su se Ena Begović i Josip Dikan Radeljak vjenčali, a kći Lana rodila im se iste godine 1. srpnja. No majku je Lana imala svega 45 dana. Enu pamtimo po brojnim glumačkim ulogama, a najzapaženija je ona u Glembajevima Antuna Vrdoljaka kao nezaboravna barunica Castelli.

Ena Begović (Foto: YouTube/Screenshot)

Toše Proeski

Voljeni makedonski pjevač poginuo je 2007. godine u prometnoj nesreći pokraj Nove Gradiške. Imao je 26. godina. Za njim je plakala cijela regija. Njegove pjesme i danas se rado slušajul, a Tošu ćemo sigurno pamtiti kao mladu pop ikonu.

Toše Proeski (FOTO: PR)

Dražen Petrović

Još jedna žrtva automobilske nesreće. Tragični događaj zbio se na njemačkoj autocesti 1993. Godine kada se Dražen vraćao iz Poljske. Karijeru je počeo sa svega 15 godina u Šibenci iz koje je 1984. prešao u Cibonu. Vinuo se u europske i svjetske visine te ostavio veliki trag u košarci. Zaigrao je u NBA ligi za ekipe Portland i New Jersy te je postao uzor brojnim generacijama mladih

.

Dražen Petrović (Screenshot)

Tomislav Ivčić

Ista sudbina 1993 godine pogodila je i pjevača Tomslava Ivčića. Upravljao je svojim automobilom kada je htio izbjeći pješakinju koja je istrčala na kolnik. No, sudario se s drugim automobilom budući da je u tom trenutku prešao u suprotni trak. Ivčića pamtimo po nastupima na brojnim festivalima zabavne glazbe 70-ih godina i na dalje, ali najviše po pjesmi ''Stop the War in Croatia'' koju je skladao i otpjevao na engleskom jeziku.

 

Tomislav Ivčić (Screnshoot: Instagram)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se