PRERANI ODLAZAK LIJEPE GLUMICE

Kobno jutro na cesti ostavilo je prazninu u mnogim životima i na kazališnim daskama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gumica Dolores Lambaša poginula je 23. listopada. 2013. godine u stravičnoj nesreći.

Glumica Dolores Lambaša prije tri godine teško je stradala u stravičnoj prometnoj nesreći. Njezin iznenadni prerani odlazak šokirao je javnost, a vijest o smrti glumice njezine kolege dočekale su u šoku i s velikom tugom. Preminula je u 32. godini života od teških ozljeda nakon prometne nesreće.

Pogledaj i ovo showbuzz Prerano otišli Napustili su scenu bez posljednjeg naklona

Tog kobnog jutra šibenska glumica se vraćala s kolegom Stojanom Matavuljem iz Beograda koji je upravljao automobilom. Brzinom od 130 km na sat zabio se u stražnji dio drugog automobila, zbog čega se automobil prevrnuo. Dolores je ispala iz vozila i s ozljedama opasnim po život prevezena je u bolnicu. Od posljedica ozlijeda zadobivenima u nesreći preminula je šest sati kasnije u brodskoj bolnici. Glumac Stojan Matavulj, koji je u trenutku nesreće u krvi imao 0,66 promila alkohola, osuđen je na godinu dana zatvora.

Dolores pamtimo po brojnim televizijskim ulogama, ali i nastupima na kazališnim daskama. Ipak, javnosti su bile zanimljive i njezine ljubavne veze. Nikad nije krila da voli starije muškarce. Poznata je tako po svojoj vezi s Josipom Radeljakom te petogodišnjoj vezi s glumcem Ivom Grgurevićem. Dvije godine je bila u vezi i s 30 godina starijim Franom Lasićem.

O njezinom životu pričalo se i na velikom platnu. Početkom 2014. godine prikazan je emotivni dokumentarac 'Naslovnica' o životu tragično preminule glumice. Dokumentarac je otkrio planove i strahove prerano preminule Dolores koja je prije smrti čak radila na autobiografskom romanu 'Penelopina potraga' koji nažalost nikad nije ugledao svjetlo dana.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene