Za mjuzikl 'Once'

Hrvatska glumica 'rastura' u Londonu - Nominirana je za još jednu prestižnu nagradu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić niže uspjeh za uspjehom u Londonu.

Zrinka Cvitešić, koja je već nagrađena za ulogu u mjuziklu 'Once', koji igra na londonskom West Endu, nominirana je za nagradu 'Broadway World UK Award'.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Baš lijepo Zrinka Cvitešić na Instagramu se pohvalila sretnom viješću: "Sreća je tamo gdje ti je srce"

>>> Najbolja na West Endu: Zrinka osvojila nagradu za debitanticu godine!

Upravo za tu nagradu glasa kazališna publika, a Zrinka je zasada na prvom mjestu, s 21 posto glasova. Osim Zrinke, u kategoriji najboljeg glavnog glumca nominiran je Zrinkin kolega iz mjuzikla 'Once', Declan Bennett. Pobjednici će biti poznati 8. studenoga, do kada traje glasovanje, piše Večernji list.

Podsjetimo, Zrinka je krajem ljeta proglašena najboljom debitanticom na West Endu, gdje je pobijedila osam glumačkih konkurentica.

'Jedan od glavnih razloga zašto smo glumci je zbog publike. Publika koja nas voli, kritizira i uči. Dolazak u jedan od gradova s najboljim kazalištem na svijetu, i to iz male zemlje, je bio jedan veliki korak. Nitko me nije znao, nisam imala poznatu publiku.

Hvala vam West End, hvala svim kolegama i prijateljima i naposljetku, hvala publici koja mi je pomogla da se osjećam kao da zaista ovdje i pripadam. Jedna od prvih rečenica koju kaže moj lik je 'kako engleski nije njezin jezik', a sada mogu reći kako itekako je', rekla je tada Zrinka za West End Frame.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene